mokeBass je napisao(la):edo_benz je napisao(la):nemogu da vjerujem sta raja pise :lol: golf gori druze pusti ih kraju :icon_smile:
e to se cekalo, druze kad ti je edo rekao da je dobro nemas brige.. on ti je najjaci tjuner od zivinica do kalesije.
edo_benz je napisao(la):mokeBass je napisao(la):edo_benz je napisao(la):nemogu da vjerujem sta raja pise :lol: golf gori druze pusti ih kraju :icon_smile:
e to se cekalo, druze kad ti je edo rekao da je dobro nemas brige.. on ti je najjaci tjuner od zivinica do kalesije.
zahvaljujem kolega svi koji me neznaju nek se jave na pm :lol:
soffa je napisao(la):cekamo jos enesa iz cazina da da komentar,edo je dao al nije stvarno los golf sto se tice vanjskog izgleda unutrasnjost rokni u crnu eko kozu sa zelenim koncima tablu vrati u crno i neki detalj odradi zelen..evo samo kako to izgleda dobro...
saleee je napisao(la):potpisGreenDevil je napisao(la):daj sliku motora, golf je s vana dobar a unutrasnjost mi se ne svidja, trebo si odradit u jednoj boji(crna-bež...)
Zeran je napisao(la):salamander edišn
bice sveGreenDevil je napisao(la):daj sliku motora, golf je s vana dobar a unutrasnjost mi se ne svidja, trebo si odradit u jednoj boji(crna-bež...)
HVala druzeee...ado_d je napisao(la):Ma jes vala ovo sto je soffa stavio bezveze, nakiceno previse, ne svidja se ni meni. Ovo sto si ti uradio meni je vrh
niksa je napisao(la):Watermelon edition
renault_fan je napisao(la):AuFF mašine !!!
soova je napisao(la):Nisam ljubitelj VW-a pogotovo golfa, ali stvarno ovaj mi je zapao za oko. Svaka cast vidi se da je odradjen sa stilom i da imas ukusa. Sretno u daljem radu jos malo ledova nabaci i to je to.
HEHE ! Prijatelji auto stoji ispred mesnice MS Alem ,tu radim ,kad dodete mozete pogledati auttoIcealen je napisao(la):Start je napisao(la):daaaaj nemoj me ----- neki ne kuze (ocigledno:icon_mad....
Ja sam iz bihaća,cudi me kako nisam zapazio ovako ''napucanu''zvjerku...uu prijatelju samo :123:
I da,ponosam sam sto sam iz bihaca kad vidim ovako nesto....ludnica brale
dale i ja ga isto nisam vidio....bas me cudi....ovako auto....trebamo ga pozvati na OMV da to cudo vidimo uzivo :icon_biggrin:
edo_benz je napisao(la):nemogu da vjerujem sta raja pise :lol: golf gori druze pusti ih kraju :icon_smile:
AnDel je napisao(la):ne moras druze ja to mogu zamisliti u glavi, a vidis i sam kakve bagre ima , i ljubomornih ljudi..na ovom forumu vise ovih prvih , mislim bagre, ali sta ces ti samo svoj stil tjeraj , posto se ljudi kod nas ne razumiju u tjuning , seljadija sve znas i sam,
lijep pozdrav i postavljaj kad budes sta mjenjo jedva cekamo da vidimo
p.s. ja bi volio da vidimo tu sliku ponosnog vlasnika ako nije sta
mokeBass je napisao(la):
EHEH ! ma nema veze ,uvijek je tako_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):Zanemari ba ovaj soffin interijer, slabo se soffa razumije u to, on sam crtka i boji u fotosopu ko malo dijete:lol::lol: Em je ruzno, em osjetljivo, krenes neku zemsku da opremis ona stiklom zakaci isprlja, i kojim slucajem da je neka nevina, crvene mrlje se lako uoce na svijetlom Vidis da se vecini svidja, al uvijek se nadje neko da kontrira
dzinn16v je napisao(la):Gori sve buraz samo tako nastavi
mokeBass je napisao(la):ma znam maknes jelena, eto kolega soffa moze maci jelena i krst, pa isprintas ostatak naljepnice... sto se tice savjeta obrati se kolegi "oggyBoy", on je veliki ljubitelj golfa..
ustvari svi smo tu na raspolaganju..
OggyBoy je napisao(la):Daj nam sliku te crvene neonke ispod auta.
A što samo naprijed neonka, što ne staviš i sa strane i nazad, da kompletiraš?
ArminM je napisao(la):citam i ne vjerujem
ado_d je napisao(la):Koji ti je to dizel 1.8 u golfu? Koliko konja ima?
MeBeSad je napisao(la):"Pozdrav clanovi BH Tunninga ...novi sam korisnik ,zovem se Sanel imam 16 godina..dolazim iz Bihaća...otvorio sam profil kako bih mogao postaviti neko svoje auto uz vasu pomoc... "
nekom ovaj lici na 16to godisnjaka?