Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Lagano se pripremam za sezonu, vraćen lip gti ovaj duboki koji je prethodno osvježen strukturnim sprejem, i felge stigle sa poliranja ponovo da se sijaju baš ko ogledalo...U planu staviti feleg na autu i srediti neke stinice i naravno staviti alu skrivene ventile kada bude montaža guma i felgi biće slike...pozzz
Evo felgice stigle ;gume sam imao kupljene i da kažem nekima tople preoporuke za gume ne huče i dobre su u vožnji, i skriveni alu ventili baracuda org...evo slika
Ma samo greman style kod mene i oem...hehe..gume extra bgm još ih po kiši nisma probao dobre koče i nema buke koliko su me prepali bar do 100 su ok...preko nisma vozio..hvala ljudi...pozzz
Branik nije pobjego nego blatobran stara tipa pa nije bas najbolje lego....a origi su branici oba....ma turdim se uvezti te sve sitnice i srediti...koliko mogu...
Jeste old timer ali moraš osiguranje plaćati isto kao i do sad da bi vozao jer nemoj se zeznuti pa da kazne dođu jedina je olakšica da nemaš neke takse kao old timer.Malo se raspitaj oko toga