Ok hvala na savjetu moraću uzeti tu stvar pa ko čovjek voziti i snimati...pozzzrinaldo je napisao(la):frendu 8 km košta univerzalni vakum držač mobitela , fiksiraš , snimaš , ne rizikuješ...
bad_look je napisao(la):Ok hvala na savjetu moraću uzeti tu stvar pa ko čovjek voziti i snimati...pozzzrinaldo je napisao(la):frendu 8 km košta univerzalni vakum držač mobitela , fiksiraš , snimaš , ne rizikuješ...
bad_look je napisao(la):Eh eto ja sam bgm uspio upravo tako kako si napisao, lijevom snimao desnom šaltao nekako jbg....pozzz
Hvala što tako misliš drug,,,ja sam picajzla sve mora biti u najboljem predu i tehnički ispravno tako ti je kod mene....a ide fino ja sam zadovoljan....pozzzSarajlic je napisao(la):Svarno mi se svidja golf tvoj.Ima puno dvica koje su vise "sredjene" ali tvoj mi je nekako najbolji,vidi se da vodis prvenstveno racuna o samoj ispravnosti pa onda o tuningu.Svaka cast i bas fino ide ako uzmemo u obzir da je 1.9td
bad_look je napisao(la):hahah ma šaltam koliko znam ..xd....ma ide dobro za svoje godine i snagu motora.....hehehe..hvala svima..pozzz