Član
bad_look je napisao(la):Jesu ja imam 3 fali mi još jedan.....a imam od dvice sva 4...hehehehehehehe
imam ja jednu viska samo nadji prevoz tvoja je
bad_look je napisao(la):Jesu ja imam 3 fali mi još jedan.....a imam od dvice sva 4...hehehehehehehe
Ok hvala ti, eto vidjećemo ako neko ide iz mostara za saarajevo da mi ej povuče od naših forumaša......ili ti znaš nekoga pa da pošalješ ako ti nije mrsko..pozzzmk3_16v je napisao(la):bad_look je napisao(la):Jesu ja imam 3 fali mi još jedan.....a imam od dvice sva 4...hehehehehehehe
nije problem drug ja dva puta iao u sarajevo zadnjih 15 dana,jbg nemislim da cu u skorije vrijeme ic,skontat cemo nestobad_look je napisao(la):Ok hvala ti, eto vidjećemo ako neko ide iz mostara za saarajevo da mi ej povuče od naših forumaša......ili ti znaš nekoga pa da pošalješ ako ti nije mrsko..pozzzmk3_16v je napisao(la):bad_look je napisao(la):Jesu ja imam 3 fali mi još jedan.....a imam od dvice sva 4...hehehehehehehe
bad_look je napisao(la):Ok onda hvala ti unaprijed ako dođeš možemo na piće otići ja častim.....i valjda će biti do zime.....jer je ovo za zimski set up..pozzzz
Ok javi kad bude dolazio pa s enađemo ako ništa da preuzmem to...ako en mognem na taj show doći...eto dogovreno..pozzmk3_16v je napisao(la):bad_look je napisao(la):Ok onda hvala ti unaprijed ako dođeš možemo na piće otići ja častim.....i valjda će biti do zime.....jer je ovo za zimski set up..pozzzz
e drug clan sandy_mo dolazi u sarajevo na ovaj venom tuning show pa mogu ti poslat po njemu ovaj obruc ako ces biti gore
bad_look je napisao(la):Ok javi kad bude dolazio pa s enađemo ako ništa da preuzmem to...ako en mognem na taj show doći...eto dogovreno..pozzmk3_16v je napisao(la):bad_look je napisao(la):Ok onda hvala ti unaprijed ako dođeš možemo na piće otići ja častim.....i valjda će biti do zime.....jer je ovo za zimski set up..pozzzz
e drug clan sandy_mo dolazi u sarajevo na ovaj venom tuning show pa mogu ti poslat po njemu ovaj obruc ako ces biti gore
Ma to je drug selmir farbo nimsa ja takva je boja vjerovatno...heheheheheheh..ja možda žute uradim za zime..heheheheh