GOLF 2 sparco opruge, rubnjaci, itd...

GOLF 2 sparco opruge, rubnjaci, itd...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
u planu mi je napraviti gepek kao u gti s onom crnom bojom oko zadnje šajbe, pa ako netko zna kako i najbolje i jeftinije napraviti nek objasni ;)

Legend
malo je zeznuto odraditi to sto si zamislio na gepeku i ja sam to mislio na svom bijelom raditi pa sam odustao, fino si sredio auto svidja mi se jos ofarbaj pragove u crno ;)

Član
Extra ovo izgleda, jos mu samo fali jedan veliki sivi sticker preko zadnje sajbe, al to cemo kad ga dovuces u Mostar :cool: :cool:

Član
im-mijo-g2 je napisao(la):
u planu mi je napraviti gepek kao u gti s onom crnom bojom oko zadnje šajbe, pa ako netko zna kako i najbolje i jeftinije napraviti nek objasni ;)

Možeš ovdje naručiti GTI vinyl za gepek

http://www.ebay.co.uk/itm/180889038877?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_1479wt_952

Jes' poskupo ali je najbliže fabrici što možeš uraditi :)

a nezz nisu mi pouzdane te folije, rađe bi obojao to mat bojom?? moguće da upadne 1.9 sdi iz pola 98",samo moram viditi sjeda li na prvu i koja je procedura ;)

brate cili dan po faxu bio jbg. nisam ima vrimena popiškit se hahaha otići ćemo jednom, bilo mi je u glavi al nisam nikako moga od 9 do 6 popodne na faxu, umoran zaspa rano :DD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.