Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stavio smoked kristalne zmige sa pozicijom, izvadio stari alarm i stavio novi, sredio svu instalaciju koje se nakupilo u ovih 5-6 godina, da i napravio sam foru da kad zakljucam auto upale se maglenke i ostanu svijetliti nekih 10 sekundi Spojio novo pojacalo na svoje dosta dobre Kenwoode prednje, i jos sub da spojim u gepek i koncert
Sastavio svu unutrasnjost ... Jos mi se farba prednja maska i gotovo
znaci golf 2 pa si radio od 2 do 2 ujutru, sreca ne vozis peticu, jbt ostao bi do 5 ujutru pod njim :lol:
btw dobar si posao odradio, samo sto Dragon rece i meni ovi zvucnici nekako ne leze najbolje, da se to fino cuje od toga ne bjezim ali da nije bas najbolje sjelo to da....
Elem ... posto sam nosio kljuc od Audija 6 + privjesak od Excalibura pa me to sve nerviralo jer je puno, odlucio sam kao sto ste vidjeli na slikama da skinem Excalibur i izbacim taj Audi kljuc i sve napakujem u Kineza skakavac ... medjutim nije mi se svidjelo, pa sam ga razbucao :icon_biggrin:
i onda sam to nabudžio u kljuc od A6 ne pitajte kako
Tako da sad imam A6 ključ koji radi na Golfu 2 Čak sam i mikroprekidače Audijeve stavio da klikće kao pravi :123: