Dottore Član 13.02.2009 #257 RE: GTi mk2 8 valve F1 look by A3M, jebai ga, malo pronjene, nema niko na mk2
dadao_style Član 13.02.2009 #258 RE: GTi mk2 8 valve meni se extra baš dobra promjena a i to što kažeš nema ih nitko na mk2 zato su još bolji svaka čast extra je sve
RE: GTi mk2 8 valve meni se extra baš dobra promjena a i to što kažeš nema ih nitko na mk2 zato su još bolji svaka čast extra je sve
.nOKe Legend 13.02.2009 #259 RE: GTi mk2 8 valve malo su mi "dugi" visoko postavljeni.. jel se imaju uzeti neki kraci ? :$ kad bih mjenjao,samo bi uzeo racelook iz FK (ne znam kakvi u a3m imaju) .. a duja ti place za xenonima, 8k :icon_smile:
RE: GTi mk2 8 valve malo su mi "dugi" visoko postavljeni.. jel se imaju uzeti neki kraci ? :$ kad bih mjenjao,samo bi uzeo racelook iz FK (ne znam kakvi u a3m imaju) .. a duja ti place za xenonima, 8k :icon_smile:
IGY Član 13.02.2009 #260 RE: GTi mk2 8 valve dobre slike, a i retrovizori mi nisu nesto legli, nekako mi preveliki a mozda mi se cini zbog slika samo
RE: GTi mk2 8 valve dobre slike, a i retrovizori mi nisu nesto legli, nekako mi preveliki a mozda mi se cini zbog slika samo
Dottore Član 13.02.2009 #261 RE: GTi mk2 8 valve znaš kako, jesu malo visoki, ali je bolesno i treba se navići, meni je u prvi mah bilo odvratno al sad je do jaja evo samo i par slija kako sam montirao
RE: GTi mk2 8 valve znaš kako, jesu malo visoki, ali je bolesno i treba se navići, meni je u prvi mah bilo odvratno al sad je do jaja evo samo i par slija kako sam montirao
dadao_style Član 13.02.2009 #262 RE: GTi mk2 8 valve jel ovo malo hrdje na štoku od vrata ako jest reješavaj u startu da neide dalje a za retrovizore sam rekao da su mi extra
RE: GTi mk2 8 valve jel ovo malo hrdje na štoku od vrata ako jest reješavaj u startu da neide dalje a za retrovizore sam rekao da su mi extra
dadao_style Član 13.02.2009 #264 RE: GTi mk2 8 valve Dottore je napisao(la): nije hrđa već zaštitni vosak Kliknite za proširenje... dobar onda
RE: GTi mk2 8 valve Dottore je napisao(la): nije hrđa već zaštitni vosak Kliknite za proširenje... dobar onda
Schumi Član 14.02.2009 #265 RE: GTi mk2 8 valve Joj jesu gadni na prvi pogled,nekako žgoljavi ali valjda se navikne sa vremenom :icon_biggrin:
RE: GTi mk2 8 valve Joj jesu gadni na prvi pogled,nekako žgoljavi ali valjda se navikne sa vremenom :icon_biggrin:
Dottore Član 14.02.2009 #266 RE: GTi mk2 8 valve kontam nešto da skratim malo nosač retrovizora, da budu niži i bliži staklu
bolc Član 14.02.2009 #268 RE: GTi mk2 8 valve Nemoj skracivat nista vec vrati originalne retrovizore, nije ovo za dvicu
D darko-gtd Član 14.02.2009 #270 RE: GTi mk2 8 valve bolc je napisao(la): Nemoj skracivat nista vec vrati originalne retrovizore, nije ovo za dvicu Kliknite za proširenje... upravo tako
RE: GTi mk2 8 valve bolc je napisao(la): Nemoj skracivat nista vec vrati originalne retrovizore, nije ovo za dvicu Kliknite za proširenje... upravo tako