IGY je napisao(la):fino si ga sredio, samo skini te xenone tako si ubica na cesti, nista mi mrze nema nego kad mi dvica ide u susret sa xenonima, kasnije 2km nista ne vidim :lol:
Amer13 je napisao(la):Dobro si ga uradio pravo drug sretno u nastavku radova
soffa je napisao(la):ma samo se ti drzi fabrike ovo za xenone se slazem bolje smoked farove da si uzeo..al stvar ukusa..svaki detalj je dobro dosao ali kvalitetan detalj..
tvrdoglavi je napisao(la):vidi se tvoj trud i zelja,a Boga mi i rezultati...dug je put do savrsenog golfa,da sad ne nabrajam sta bi jos trebalo uradit na njemu,to vjerovatno i sam znas,samo cu ti reci da bi bilo bolje da si umjesto tih xenona,promjeno farove
sretno
CoL3 je napisao(la):svaka cast,preporodio si ga,sve detaljno,sviđa mi se pristup rada
ovi branici su mu legli samo tako,valjda ces uzet i pragove sa strane da se upotpuni
mokeBass je napisao(la):super fino ti to sredjujes, gledajuci kakvo je bilo stanje sad je odlican, mozda pod da si rijesio kod limara bilo bi bolje.. sretno u daljim radovima
GTI FAN je napisao(la):Tesko da ce imati dobar bas dobar zvuk sa gljivom na digifantu .
Tu je K-glava u prednosti ali zato imaju bolji zvuk na auspuh nego 16v motori
IGY je napisao(la):pa i nije fino vidjeti, mozda je tebi ok, ali ja bi pisao abnormalno velike kazne za to, jer je to po meni ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju
AhmedMetin je napisao(la):kapa dole, ja jadan glup ništa ne znam uraditi sam haha sve rođak mora, znaci ne može bolje ) samo to oko felgi malo i možda da ga zatamniš i na štokove carbonku uradiš
i još kristalni farovi, niej to to
.nOKe je napisao(la):Odlican, fino radis, vidim vracas ga u zivot
samo mi je nekako ljepsi bio sa 4 fara, kasnije ces i ti sam skontati
bad_look je napisao(la):Tako je Noke reci čovjeku šta je najbolja kombinacija valjda mi stari znalci znamo...hehehehe..sretno drug....pozzz
GoranK je napisao(la):Odlican golf, licno se uvjerio
IGY je napisao(la):pa i nije fino vidjeti, mozda je tebi ok, ali ja bi pisao abnormalno velike kazne za to, jer je to po meni ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju
corradoM je napisao(la):IGY je napisao(la):pa i nije fino vidjeti, mozda je tebi ok, ali ja bi pisao abnormalno velike kazne za to, jer je to po meni ugrozavanje drugih ucesnika u saobracaju
Potpis na ovo :icon_confused:
Stvarno si auto sredio fino i svaka ti cast, mozda bih ja licno promijenio neke stvari, ali to je stvar ukusa. I ti ides u dobrom smjeru pravo. Medjutim, toooooplo ti savjetujem da stavis farove sa socivima, ili makar neke projektore. stvarno ovo mi je jedna od naj mrzih stvari u voznji
Sretno u nastavku
AnDel je napisao(la):neprepoznatljivo auto poslije tretmana, svaka cast dotjerao si ga lijepo