Član
predobar golf
Alen_P je napisao(la):Dobar ti je Golf, samo si trebao 16-ku uzeti hehehehehehehe ;-)
P.S predobar auto, nek je sa srećom
Naravno, auto je odličan.. Najbolja 16ka u gradu 100%TDi Power je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Dobar ti je Golf, samo si trebao 16-ku uzeti hehehehehehehe ;-)
Slika ti sve govori
Alen_P je napisao(la):...nebi bas reko da je to 16-ka..... po meni ovo na sliki je max 15-ka .............
????
Ne znam šta je mislio Freak sa ovim :icon_question:Nikola je napisao(la):Alen_P je napisao(la):...nebi bas reko da je to 16-ka..... po meni ovo na sliki je max 15-ka .............
????
Ni meni nje jasno.Ako mozes pojasni malo.
Alen_P je napisao(la):Ne znam šta je mislio Freak sa ovim :icon_question:Nikola je napisao(la):Alen_P je napisao(la):...nebi bas reko da je to 16-ka..... po meni ovo na sliki je max 15-ka .............
????
No frx..Nikola je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Ne znam šta je mislio Freak sa ovim :icon_question:Nikola je napisao(la):Alen_P je napisao(la):...nebi bas reko da je to 16-ka..... po meni ovo na sliki je max 15-ka .............
????
Izvini Alene pogrjesio sam.Nisam tebe mislio pitati nego Freak-a
Alen_P je napisao(la):Ne znam šta je mislio Freak sa ovim :icon_question:Nikola je napisao(la):Alen_P je napisao(la):...nebi bas reko da je to 16-ka..... po meni ovo na sliki je max 15-ka .............
????
Alen_P je napisao(la):Naravno, auto je odličan.. Najbolja 16ka u gradu 100%TDi Power je napisao(la):Alen_P je napisao(la):Dobar ti je Golf, samo si trebao 16-ku uzeti hehehehehehehe ;-)
Slika ti sve govori
P.S vremena sve govore..
IGY je napisao(la):Nikola naleti nekad na okupljanja da me zelja mine bar jos jedan krug da......