Mirsado Član 20.07.2013 #107 Imao sam takvog bijelog prije 11 godina full oprema ko raketa isao i danas mi je zao sto sam ga prodao sto ga ne ostavi :icon_sad:
Imao sam takvog bijelog prije 11 godina full oprema ko raketa isao i danas mi je zao sto sam ga prodao sto ga ne ostavi :icon_sad:
_nerko_ Član 16.04.2014 #108 Pozdrav, Da i ja malo svoju garazu osvjezim i proluftiram Malo se poradilo oko motora i motornog prostora..
Pozdrav, Da i ja malo svoju garazu osvjezim i proluftiram Malo se poradilo oko motora i motornog prostora..
_nerko_ Član 16.04.2014 #110 Alen_7 je napisao(la): Vrijeme je i bilo da se osvjezi , golfać je perverzija (Y) Kliknite za proširenje... Sta ti pricam kad sve znas hehe...tenk ju...Nego skidaj prasinu sa puga
Alen_7 je napisao(la): Vrijeme je i bilo da se osvjezi , golfać je perverzija (Y) Kliknite za proširenje... Sta ti pricam kad sve znas hehe...tenk ju...Nego skidaj prasinu sa puga
_nerko_ Član 16.04.2014 #113 KenCho je napisao(la): odličan! Kliknite za proširenje... saleee je napisao(la): Nema sta cvaja za primjer,svaka cast Kliknite za proširenje... hvala ljudi..pozz
KenCho je napisao(la): odličan! Kliknite za proširenje... saleee je napisao(la): Nema sta cvaja za primjer,svaka cast Kliknite za proširenje... hvala ljudi..pozz
ArminM Član 16.04.2014 #120 buraz golf je odlican, i boja i sve je bas na svom mjestu, samo tako nastavi, napredujes opasno