I ove su extra ispale, kad ovu zadnju sliku pogledam definitivno bi stavio ove stilauto, ali sa nekim nizim gumama /45 ili /50 profilRajaa ajde da cujem vasa misljenja ,koje felge ostaviti a koje prodati :/ felge su 90 % zavrsene potrebno je jos malo poliranja ali dolaze na svoje,pa volio bi da cujem sta vi mislite Pogledajte prilog 58274 Pogledajte prilog 58275 Pogledajte prilog 58276
Da da gamer nego sta,ja sam se davno jos zarazio Dotom i ostao na njoj heheh a gdje ces bolan sa Dote na tu djeciju igricu ( LOL ) hahahaKolega gamer...hahahhah DoTa se igra ha?? Igrao davno otisao na League of Legends xD Dobar sticker...
Hvala druze,a jbg trudim se da bude sto vise clean ,i ovo sto sam stavio zute folije na maglenke skidam u proljece ,previse mi je nekako sarenila za moj ukus, samo cleanGolf u super stanju bez suvisnih dzidza samo tako nastavi, jedan od urednijih golfova na forumu.
A i razmisljam o tome,jest da mi je zao ATS ica al opet... kao sto sam kazes izvozao sam ih.Stilauto kada bi ostavljao svakako bi narucio bbs cepove,gume jbg imam nove ove koje su na ATS icama yokohamine 195 50 15,jbg volio bi da je nizi profil al sta je tu je jbg ako nista dobre su gume...Bolje su ove stilauto ako nista drugo bacaju na bbs malo ih jos sredi i cepove stavi bbs i lijepu gumu i eto, ats nije nesto napet po mom misljenju cak bzvz a i vec si ih izvozao, moj savjet
Ma u biti igram i jedno i drugo...svidja mi se LoL nekako u zadnje vrijeme A sta ces moras nesto hahahhaDa da gamer nego sta,ja sam se davno jos zarazio Dotom i ostao na njoj heheh a gdje ces bolan sa Dote na tu djeciju igricu ( LOL ) hahaha