Golf 2 2.0 8v Rat Look update str. 22

Golf 2 2.0 8v Rat Look update str. 22

Član
RE: Golf 2 rat look Neki updejti podvozja i ostale zezancije na str 11:

Sjedi 5 make...Bum ovo rat stayle da jaja odpadaju...BTW nema na cemu ako nest treba zovi slobodno :) Sta mozemo rijesit rijesit ce mo :) ;)

Član

Thx my brothers neka laganini nisam obojio felge samo sam jednu ito je iskeljo namjerno da se primoram da zavrsim snowflaks-ice ;)

Član

Neki Apdejti!
poklopac rezervoara rđa me je napala!

Modni dodatak

Mjenjac i ti fazoni

Volan od karting formule :D i stari cajger

Pa sada novi cajger

Micky mouse špigle

Neka umjetnička :D

Kupljena i hauba ogulio je za jedan dan :icon_eek: :lol:

Za nekoliko sati sol i voda su poceli ciniti svoje

A evo je i poslje nekoliko dana

Evo i farova angel eyes s križićem smoked :D i migavci

I migavci su smoked kristalni

Član
RE: Golf 2 rat look Big update na str 11:

Nema stajanja danas sam jos uzeo player pojacalo imam jos 4 zvucnika i sub i rijesio sam i muzikicu u golfaciji! Ima li iko prijedlog koje zvucnike da namontiram, dimenzije, marku itd... jer nepomisljam o busenju table nedaj bože?????

Član
RE: Golf 2 rat look Big update na str 11:

Evo me opet s nakvim updejtima, :D car je spreman za zimu, nabacio sam mu sve 4 zimulje mišelinke boli glava ,:D jesu malo velike 65 ali mogu proc!
Malo sam trazio muziku pa evo sta sam skupio, HU je sony, ne mnogo loš dao mi ga je kolega radi sve 5

Zbog toga što radim u vojsci, u tom tonu sam nabavio sub USB 2x12 800W max

Pogoni ga malo kenwood pojacalo sa 2 izlaza sa 100w rms-a

Posto nezelim busiti tablu da bih stavio neke malo veće zvučnike a stari držači table imaju mjesto za vrlo male zvučnike, nabavio sam nesto vrlo rijetko ali ce moci da podnese moje zahtjeve :d

Evo vidi se koliko je veci prostor za zvučnik nego kod germana

I naravno proizvođač

Kako sam kreno sa uređenjem gepeka nabavio sam i tepihe za šolje nisam ih tako lako naso ali evo uspio sam

Pa sam kupio i neke 14-ke felgice od naseg člana sandy-mo moće poslužiti za zimski setup

Malo sam prepravio staru masku bez znaka dok se moja germanka nenapravi stavio sam i lajsne :D

Posto mi pušta vodu ovaj far malo sam ga zaljepio ok je drži :D

Napravio sam i kuglu mjenjaca pa ako bude prilike namontirat ce mo i nju :D

Sada izgleda ovako dok mi nedođe maska, ralica gti, spojler i branik od lakirera necu stavljati farove i ostale gluposti kada dođu stavljam sve felge masku itd... Veliki pozzzz

RE: Golf 2 rat look opet update na str. 11 i 12

dobar projekat,samo naprijed ;)
daljinsko otkljucavanje i taj stil je po mom misljenju "nidje veze" :icon_rolleyes:

Član

tvrdoglavi je napisao(la):
daljinsko otkljucavanje i taj stil je po mom misljenju "nidje veze" :icon_rolleyes:

Brate vise mi je zbog alarma a reko sam na pocetku necu ici hard cor rat look nego pomalo svega neki moj style :D
Hvala sandy :cool:

Član

tvrdoglavi je napisao(la):

kakve veze ima otkljucavanje auta sa stilom bgti ?? :D nidje veze
a cnice, hoces da ti pokazem kako ce mu leci one felge ?? :D

Član

Lijepo ti to radis,bas zanimljiv golf.Muziku su bas lijepo uklopio,svaka cast! ;)