Golf 2 1.8 8v

Golf 2 1.8 8v

Da vam predstavim svog ljubimca
kazu da je fabricki GTI osim fela ,a ne znam jos nista oko auta nesto malo pa sam dosao ovdje sta da naucim i tako to tek sam poceo oko toga da se bakcem.
Nakon 4 godine ovaj auto je ponovo na cesti bio 4 godine u garazi.
Evo par slika pa presudite nemojte zamjeriti sto je prljav + kisa padala,a bice slika kad ga operem xD :D ( ovaj datum na slici nije tacan)

http://i.imgur.com/8mtjI.jpg

http://i.imgur.com/AZj1K.jpg

http://i.imgur.com/1gwmV.jpg

http://i.imgur.com/Oz5gJ.jpg
 
pa vjerovatno da cu staviti,sjedista presvuci kozom,moram naci kakvu muziku da kupim,xenone i mozda cu ga spustiti
 
Član
Daj koju unutrasnjosti :cool: Dobar golf, ma bijele zmige naprijed, kucati u pod, xenoni....i pranje definitivno ;) Samo naprijed :123:
 
Član
zasto stavljati duboke branike, pa da taj golf bude isti kao i milon drugih koji se vozaju u BiH. Nije lose ni ovako, samo voditi racuna o sitnicama i to je to. spustanje obavezno, neke mozda ljepse felgice i to je to, po meni sasvim dovoljno
 
Član
Tarik_GTI je napisao(la):
Gdje da nabavim bijele zmige ?? A bice slika kad dok mu odradim generalku (pranje)

Razgledaj po pik-u msm da ima...ako nelatis na koji auto shop pa pogledaj :icon_smile: ili kristalne ili bijele plocice umjesto narandzastih ;)
 
Fin golf. Izgleda da je bas ocuvan primjerak. I nije pretpostavka, ovo jest fabricki GTI. Okini jednu i ispod haube pa da se vidi sta se ima. A nemoj stavljat duboke branike jer vjerovatno ovaki je izasao iz fabrike sa ovim uskim i ako hoces da zadrzis orginalni look nemoj stavljat to. Onda bi uz to morao staviti i body kit i lip duboki i jos nesto a to nije tako jeftina investicija i nije lahko izvodljiva. Sretno u daljnem projektu (ako budes ista radio :) ).pozz.
 
lijep orginalni primjerak GTIa,samo zakucavanje,xenoni,i kakve bbsice,to ce ti vec predloziti ovi sto poznaju german styling..i bice bombonica..sretno sta god da uplanis;)
 
Bice slika sutra/prekosutra dok da operem fino.. A ostavit cu ovakvog sto se tice branika jer svi furaju duboke.A hocu da bude sto orginalniji ko sto ga je fabrika dala. Jedino unutra cu sjedista kozom ili one gti presvlake staviti.A ova raja je rekla jedino mu volan i felne nisu fabricki,a volan je od golfa 3. Hvala vam svima

Konto sam ove felne da ofarbam u crno ili da ih ispoliram ?? Sta vi mislite? (svaki savjet ce dobro doci jbg. bolje znate od mene :D )
 
Top