Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pregledao sam svaki post ima evo već skoro pola sata čitam i želim ti pohvaliti projekt. Svaka čast na ovako detaljnom radu. Samo molim te nemoj gonjat da staviš BBS jer po meni preskupa i monotona investicija jer svak živ to radi bar u nas. Probaj naći ATS cup 15ke i lijepo to ispolirat da se fino sjaji
Bila je u nas jedna lijepa plava duja GTI sa ovim felgama i bila je perverzija a odavno ne viđam ovaj ATS na golfovima, samo RS ili RM. Samo predlažem prika iako svak ima svoj ukus. Isto tako i ja glasam protiv ovoga krova, šteta je to pilat kad si ga friško lakirao i kad do sada nije pilan ni varen. Pozdrav iz Hercegovine!
Prvo cu rec hvala ljepa
A sto se tice felgi vec duze vrjeme imam u planu ATS ali nikako da nadem one sa vecim rubum kao gore sa slike..
O krovu jos uvijek razmisljam i sve vise me odbija..
Moj ajmo reci projekt nece ici u onom smjeru kako izgleda danas skoro svaki golf...
Trenutno sam u potrazi za westy ili hella typ de1 frontom..
Pozdrav i tebi
evo ja vec 2 godine vozim sa poziijama, prelazim granicu svako 2 mjeseca, nikad niko nije ni upitao za njih, jos kod mene rade i bocni zmigavci kao poziije, sijam ko jelka
projekt odlican, vec kometarisao na drugom forumu, samo naprjed!
Mene zaustavio bio jednom , kaze zasto ti rade oba pokazivaca , ja mu upalio onda sva cetiri i nije mu jasno bilo , americki fazon ovo ono , kad kaze dobr osi ga sredio i hajde vozi , cuvaj se
Kontao valjda pokvarili se ili ja spojio direkt na veliku sijalicu