hvala druze, mada sad kako je ova zima skinute su al bice ponovo aBdbas mocno izgleda na ovim falcarama, pogotovo sprijeda
kuku cu skinuti ubrzo svakako, a sutra slike unutrasnjosti nemam sad slika bas, mislio sam mu staviti votex konzolu i sjedista od golfa 3 pa sad nezz dal to valja al probat cu i da hvala punodobar golf..cini se dobar lak..felge mu odlicno leze...mozda malo uze i nize gume i tu kuku skinuti...daj nam slika unutrasnjosti
hvala puno al eto dns sam i prvi problem imao, udjem u auto i vidim na suvozacevom mjestu voda, mali hladnjak nije jer sam ga prije 3 dana zamijenio tako da nezz sta je ako ima rijesenje bio bih zahvalanSamo lagano , dobra podloga
hvala drug punoLijep golfac pravo..Boja je odlicna.Kao sto Skrabo kaze, dobra je podloga.Sretno u radovima.
nije skidao sam auto je zdrav 100 % samo kad kisa pada tj dns kad je padala vidim voda na tepihu kod suvozacaSkini tepih pa vidi da negdje nije pod propao.
pa nisu bas najbolji, al nezz dal je moguce da je nesto do slivnika, jer na suvozacevoj strani u cosku prema vozacevim vratima bude malo vodeKakvi su mu kederi?
ja budem druzeJel ti budes stalno u barama il ima neko istog golfa ko ti xd