Pozdrav, dugo me nije bilo na forumu, red bi bio da malo osvježim garažu.
Sakupljeni su mnogi dijelovi, neke sam uslikao, neke ne.
Među tim dijelovima je maska, nova original iz TAS-a. Prošla maska je bila polovna u odličnom stanju, ali sam odlučio da na auto idu samo novi dijelovi (oni koje je moguće nabaviti). Još mi ostaje kupiti nove hrom lajsne za masku i nov vw znak.
Maska je original:
Novi čepići što idu u vrata, moje na autu je majstor greškom ofarbao. Ovaj čepić desno ne znam za šta je, ali pretpostavljam da je za onu rupicu kod rezervne gume.
Novi čepovi koji idu u pragove na mjesta gdje se dosipa vosak.
Uzeo još jedan Spucknapf volan u savršenom stanju. Sve kopče su ispravne. Prošli volan je bio jako loš, tako da je kupljen novi.
Uzeo sam i RAID HP, vidjet ćemo koji će u keca, Raid ili Spucknapf. Ako bude isao raid, morat cu ga presvući u boju enterijera.
Jedan dio koji sam dugo, dugo tražio. Originalni tinted zeleno tonirani leptiri. Jako rijetka stakla, pogotovo što su tonirana. Staklo i okvir su u perfektnom stanju, a kederi nisu nešto, što mi ne predstavlja problem jer ću uskoro kupiti nove.
Postoje dvije vrste leptira, kod kojih su ručice na lijepljenje i kod kojih su ušarafljene u staklo. Moji prvi leptiri su bili ovi na lijepljenje, koji su dosta loši jer nema načina da se ručice trajno zalijepe. Zbog toga sam uzeo ove zeleno tonirane u kojih su ručice ušarafljene u staklo. I, da, zelena stakla koja sam imao su prodana, i u potrazi sam za komplet novim zelenim staklima.
Planovi za leptire su: pjeskarenje okvira (obavezno, pošto truhnu ispod kedera), lakiranje okivira i poliranje vanjske strane, novi kederi, poliranje stakala, i novi nosači.
Original tinted:
Naletio je i jedan set bijelih leptira, pa sam i njih kupio (kederi su savršeni, još uvijek fabrička zaštita na njima)
Nov originalni keder koji ide na vrh lima od požarnog zida, mislio sam taj lim isjeći, ali ne mogu zbog broja šasije.
Balans štange su konačno kompletirane, tu su svi nosači, sve je pjeskareno i lakirano u sivu. Još fale powerflex seleni.
Počele lagane pripreme za limariju. Tu su oba nova originalna blatobrana. Malo su prašnjavi jer su dugo stajali u skladištu.
Lijevi blatobran na Golfu ima na dnu rupicu od korozije, a desni je udaran pa kitovan. Kad sve ide novo i kad se radi kvalitetno, neka i blatobrani budu novi. U obzir su dolazili samo originalni, jer je u zamjenskih loš kvalitet lima i nemoguće ih je upasati na auto.
Potvrda originala:
To bi bilo to za ovaj update. Pozdrav
KOMENTARI:
http://www.bhtuning.com/threads/golf-1-retro-by-noke-komentari-projekta.94450/page-5