dieselman01 Član 10.04.2015 #62 47xxx km? jbt , pa vise je moj horoz pretrco , ganjajuci koke u svakom slucacu nesjecam se kad sam vidio takvu "jedinicu" extra ! sve naj bolje.
47xxx km? jbt , pa vise je moj horoz pretrco , ganjajuci koke u svakom slucacu nesjecam se kad sam vidio takvu "jedinicu" extra ! sve naj bolje.
K Kenan55 Član 10.04.2015 #63 Hvala Stvarno je maksimalno ocuvan, kao da je juce izasao iz fabrike Zato sam odlucio da ga jos vozim neko vrijeme i onda da ga restauriram.
Hvala Stvarno je maksimalno ocuvan, kao da je juce izasao iz fabrike Zato sam odlucio da ga jos vozim neko vrijeme i onda da ga restauriram.
enesss Legend 11.04.2015 #64 odlicno , samo slazi prave stvari .... kad imas sve sto trebas , nije problem sloziti kako treba sretno u nastavku
odlicno , samo slazi prave stvari .... kad imas sve sto trebas , nije problem sloziti kako treba sretno u nastavku
K Kenan55 Član 11.04.2015 #65 Hvala druze... Ima jos puno do kraja projekta, ali ovakvi projekti obicno traju duze, sto zbog dijelova, sto zbog finansija.
Hvala druze... Ima jos puno do kraja projekta, ali ovakvi projekti obicno traju duze, sto zbog dijelova, sto zbog finansija.
dieselman01 Član 11.04.2015 #66 Kenan55 je napisao(la): Hvala druze... Ima jos puno do kraja projekta, ali ovakvi projekti obicno traju duze, sto zbog dijelova, sto zbog finansija. Kliknite za proširenje... uglavnom zbog finansija aj izgurat ces ti ba
Kenan55 je napisao(la): Hvala druze... Ima jos puno do kraja projekta, ali ovakvi projekti obicno traju duze, sto zbog dijelova, sto zbog finansija. Kliknite za proširenje... uglavnom zbog finansija aj izgurat ces ti ba
K Kenan55 Član 11.04.2015 #67 Nije zbog finansija koliko je zbog nedostatka dijelova...ali nadam se da ce jednog dana biti kvalitetno i detaljno slozen
Nije zbog finansija koliko je zbog nedostatka dijelova...ali nadam se da ce jednog dana biti kvalitetno i detaljno slozen
enesss Legend 17.04.2015 #68 moram ti naci britanski site za dijelove , ne sjecam se napamet al cu ti poslati svasta tu imas .... gdje si lajsne kupovao ? da prenesem svojima
moram ti naci britanski site za dijelove , ne sjecam se napamet al cu ti poslati svasta tu imas .... gdje si lajsne kupovao ? da prenesem svojima
K Kenan55 Član 17.04.2015 #69 Uzeo od jednog covjeka iz Banja Luke, imao vw shop pa ga zatvorio, a nesto dijelova ostalo, ovo je bio zadnji set lajsni sto je imao. Mislim da ovakve lajsne imaju na werk 34, ali nisam siguran.
Uzeo od jednog covjeka iz Banja Luke, imao vw shop pa ga zatvorio, a nesto dijelova ostalo, ovo je bio zadnji set lajsni sto je imao. Mislim da ovakve lajsne imaju na werk 34, ali nisam siguran.