Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ja sam isto na svom htio ukinuti bocne lajsne,ali kad sam skontao koliko ima poslao odustao sam od toga,mislim da je tesko kvalitetno odradit da vremenom ne pocne pucat,sve u svemu dobar kecman,svidja mi se,do sada mi se skoro ni jedan nije svidio sa dubokim branicima,ovaj mi se svidja,fino je upasovan sto jest jest.Svaka cast,baci koju sliku unutrasnjosti,da vidimo kakav je unutra
Kontam presvuci sve zajedno sa zadnjim pa se dvoumim oko boje i materijala ne znam dal da stavim kozu ili sta drugo ili neku kombinaciju i takodje cu presvuci tapacirunge...
kakva koza bolan,koji ce ti djavo. ja je licno nikad ne bi,jedino mozda ovo sto ti savjetuju, da okolo uradis kozom a unutrasnjost sjedista drugim materijalom. Jbg koza vazda ima drugaciji efekat,i ja je licno ne bi u auto koje nema klimu
Oni su najbolji, ali ne mogu ih naci nikako i ako se nadju kakvi obicno su u katastrofalnom stanju...a jesu najbolji 100%
vidjecu sta je najbolje kod majstora on vjerovatno ima vise ideja za tapaciranje, a ova ideja kombinacije sa kozom i platnom zvuci dobro