zen3dom je napisao(la):simpa, daj jos koju sliku sta se stedis..........hahahahaha
sreckoas je napisao(la):super je golfic,nego reci mi koliko su ti jota felne,ja sam razmisljao da sirim moje celicne na 8J i 7J,i da mi budu za zimu ,ali razmisljam da li njih da sirim ili da nadjem 15 ice celicne pa da njih sirim,i koje si gume stavljao na njih?
jasa12 je napisao(la):fin kecas..svida mi se..interesantan
Streethunter28 je napisao(la):Dobra kečina
elmir je napisao(la):vidis da se covjek registrovan na forum 2007-me .. table su mi simpaticne, nebaca mi ovo nesto na nase a ii lokacija covjeka je "swe" .. nezz sta reci vise
iiiiiiiiiiiiii da, samo ti kaze fabricke felge a i nezna koje su gume :lol: :lol:
sreckoas je napisao(la):elmir je napisao(la):vidis da se covjek registrovan na forum 2007-me .. table su mi simpaticne, nebaca mi ovo nesto na nase a ii lokacija covjeka je "swe" .. nezz sta reci vise
iiiiiiiiiiiiii da, samo ti kaze fabricke felge a i nezna koje su gume :lol: :lol:
pa to,zbog toga mi je sumnjiv,kao specijalne gume:lol::lol: ali ae videcemo sta ce biti
Arci_BIH je napisao(la):bogami budel auto od momka .... nikad mu nemojte pisat po temi vise ...
nego cek zar ovo niji RAT a ne GERMAN ....al nema veze...
edo_benz je napisao(la):dobar kec ciji je god sta covjeka zezate
sandy_mo je napisao(la):Koji grad u svedskoj?
Koje su gume na autu jesi saznao, daj reci nama levatima gdje ima kupit tih specijalnih guma da i mi budemo specijalni
Anes_mo je napisao(la):ma ovo je loza 100% , ja mislim da su litvanske tablice i da sam bas negdje gledao projekat ovog golfa