adi187 Član 18.01.2009 #107 Auto je kultura, svaka cast na izboru felgi! A svidja mi se i nacin kako uporedjujes felge :lol: Dobro i na ovim yugicima stoje ove felge! :icon_exclaim:
Auto je kultura, svaka cast na izboru felgi! A svidja mi se i nacin kako uporedjujes felge :lol: Dobro i na ovim yugicima stoje ove felge! :icon_exclaim:
argon Član 18.01.2009 #108 bas ti je pravi golf nemoras mu nista vise radit a sto u vas ima dosta ovi felgi sa falcom najbolje su
bas ti je pravi golf nemoras mu nista vise radit a sto u vas ima dosta ovi felgi sa falcom najbolje su
Schumi Član 24.01.2009 #111 Dobra ona poredjenja Treba zivaca i umijeca da se presvuce volan,sta ces uraditi sa ovim srednjim dijelom ?
Dobra ona poredjenja Treba zivaca i umijeca da se presvuce volan,sta ces uraditi sa ovim srednjim dijelom ?
.nOKe Legend 24.01.2009 #112 vracanje iz mrtvih kao i obicno, RESPECT ocel ovaj sredisnji dio ostati crn ?
VW Diego Član 24.01.2009 #117 Aj kad namontiras uslikaj da vidimo oceli ispast dobar usto nesumnjam!!
.nOKe Legend 24.01.2009 #118 odlicno ! sve pohvale malo mi je monoton, ali nema veze.. mozda da si koristio crveni konac (ali koliko vidim lijepio si ga).. kakav je cep ?
odlicno ! sve pohvale malo mi je monoton, ali nema veze.. mozda da si koristio crveni konac (ali koliko vidim lijepio si ga).. kakav je cep ?