ekusetic je napisao(la):
hvala momci....znam da je grijeh,ali izvana ce biti sasvim normalan....
radit cu sve isto kao i Esso sa foruma,tak nekako mu je nadimak i uglavnom smedi boje mu je kec....
ma nisam ja neki čiča od 60 godina da me zanimaju oldtimer susreti... :icon_biggrin:
Ja jesam radio sve da se ne remeti fabricki izgled ali moj kec nije bio oldtimer (nije jos uvijek) i mislim da je velika steta da svog keca prepakujes i mijenjas mu fabricko stanje. Da, pod promjenama fabrickog stanja mislim i ugradnju motora koji se nikada nije ugradjivao u keca.
Po slikama koje si stavio, auto ti je jednostavno previse ocuvan i originalan da bi ista na njemu dirao pa cak i motor.
To sto nisi cica od 60 godina i ne zanimaju te old timer susreti ti ne daje za pravo da unistis jedan tako originalan i ocuvan primjerak keca kakav je tvoj
Pod unistavanjem naravno mislim na bilo koji vid prepravke na autu koja se ne tice fabricke
Barem bi tako trebao da razmisljas bez obzira sto te old timer susreti ne zanimaju
Kupi nekog standardnog i prosjecnog keca p au njega pakuj sta hoces a ovog lijepo cuvaj i lagano restauriraj do savrsenstva i najmanjeg detalja. To ti je moj prijedlog