Golf 1, 1977 godina

Golf 1, 1977 godina

Član
hvala momci....znam da je grijeh,ali izvana ce biti sasvim normalan....
radit cu sve isto kao i Esso sa foruma,tak nekako mu je nadimak i uglavnom smedi boje mu je kec....
ma nisam ja neki čiča od 60 godina da me zanimaju oldtimer susreti... :icon_biggrin:

Član
ekusetic je napisao(la):
hvala momci....znam da je grijeh,ali izvana ce biti sasvim normalan....
radit cu sve isto kao i Esso sa foruma,tak nekako mu je nadimak i uglavnom smedi boje mu je kec....
ma nisam ja neki čiča od 60 godina da me zanimaju oldtimer susreti... :icon_biggrin:

Ja jesam radio sve da se ne remeti fabricki izgled ali moj kec nije bio oldtimer (nije jos uvijek) i mislim da je velika steta da svog keca prepakujes i mijenjas mu fabricko stanje. Da, pod promjenama fabrickog stanja mislim i ugradnju motora koji se nikada nije ugradjivao u keca.
Po slikama koje si stavio, auto ti je jednostavno previse ocuvan i originalan da bi ista na njemu dirao pa cak i motor.

To sto nisi cica od 60 godina i ne zanimaju te old timer susreti ti ne daje za pravo da unistis jedan tako originalan i ocuvan primjerak keca kakav je tvoj ;) Pod unistavanjem naravno mislim na bilo koji vid prepravke na autu koja se ne tice fabricke
Barem bi tako trebao da razmisljas bez obzira sto te old timer susreti ne zanimaju ;)

Kupi nekog standardnog i prosjecnog keca p au njega pakuj sta hoces a ovog lijepo cuvaj i lagano restauriraj do savrsenstva i najmanjeg detalja. To ti je moj prijedlog

Član
Jbg znam i sam da je šteta....
A da ga prodajem dobio bi 500 eura za njega.....a to je smjesna cijena za takav auto...Auto ko novi, motor radi ko svicarski sat....
Mogu ga i registrirat na oldtimer klub, i to je nekih 25-30% jeftnija registracija....
Ali street race je jači od mene..hehe... :lol:

Sinoc sam pricao sa covjekom da mi nade trojku stranih papira....
Ako netko zna da ima kod vas u Bosni i herecgovini cijeli golf 3, 20 16v po povoljnoj cijeni neko mi se slobodno obrati.... ;)

Član
Neeeeeeeeeeeee samo Hag...... :lol:

To je 115 konja...Meni treba 150.....
Al svejedno ti hvala na trudu...:cool:

Član
ekusetic je napisao(la):
Neeeeeeeeeeeee samo Hag...... :lol:

To je 115 konja...Meni treba 150.....
Al svejedno ti hvala na trudu...:cool:
cek koji je to motor 2.0 dohc ? kao kod seata ibize ja mislim da je taj motor 150

A daaaj,nisam vw ljubitelj,al kec mi drag i inace cijenim auta sva i zaista mislim da je ovo bas bas grehota sjebat za rejsa,uzmes hebo ga ti nekog bezze keca i cerupaj ga i radi sta hos s njega. Ne razumijem se u old timere,al mislim da kad bi ga restaurirao poptpuno mogao dobiti pravo finu cifru od ljudi koji znaju sta kupuju. Da, od prosjecnog balkanca nes dobit ni 500 eura,al ko se razumije dat ce ti mnogo,mnogo vise ;)

Super Moderator
Ni slucajno ovo sa SR-a
Felgice kakve nabacit malo nekih detalja old-school nabacit nesto izmislit ima toliko ovih keceva sredjenih sa ukusom prelistaj malo net
brate razmisli malo zar ti se ne isplati dati par stotina eura za nekog keca i radit ga za SR svakako ces sve morati mijenjati
ovog je steta kvariti druze pa ti vidi
sretno u nastavku ;)

Član
meni zao da cupa onu instrument tablu iz njega...prvi put je vidim u nekom kecu sa ovih prostora...:)

Član
ma brate furaj sta ti mislis da je najbolje za tebe ako je SR cupaj kidaj jbg ima dosta ljudi s old school kecevima ako vec nemozes priustiti 2 auta furaj samo nemoj odustajat od nauma za SR! Pozz