sreto je napisao(la):Koju elektroniku koristis i koja je turbina u pitanju?
gemo g60 je napisao(la):mene isto zanima koja elektronika je gore....koliko konja ce imaz auto?nadam se da cemo ga vidjet uzivo na grobniku ove godine....auto je zvijer svaka cast....nema auta do golfa 1 hehe...sretno u daljnjim radovima poz
harbas je napisao(la):sreto je napisao(la):Koju elektroniku koristis i koja je turbina u pitanju?
elektronika je Mega i turbina Garret GT35r sa naj većim kućištem 102
gemo g60 je napisao(la):mene isto zanima koja elektronika je gore....koliko konja ce imaz auto?nadam se da cemo ga vidjet uzivo na grobniku ove godine....auto je zvijer svaka cast....nema auta do golfa 1 hehe...sretno u daljnjim radovima poz
tačno kolika će biti snaga neznam ali planiramo između 500-600 na 2,5bar sa NOS
za grobnik će 100% biti spreman danas je upaljen,sutra se predaje za reg. i za neki 15 dana će biti sve gotovo i onda idemo :123: :123: :123:
gemo g60 je napisao(la):harbas je napisao(la):sreto je napisao(la):Koju elektroniku koristis i koja je turbina u pitanju?
elektronika je Mega i turbina Garret GT35r sa naj većim kućištem 102
tačno kolika će biti snaga neznam ali planiramo između 500-600 na 2,5bar sa NOS
za grobnik će 100% biti spreman danas je upaljen,sutra se predaje za reg. i za neki 15 dana će biti sve gotovo i onda idemo :123: :123: :123:
kakva brutalnost eheh...bas mi drago da cete doc na grobnik mozda se i upoznamo..sretno na tehnickom hehe...daj mi jos samo reci od cega su ti kocnice gore?i koliko te otprilike izasla ova perverzija?pozz
LSD je napisao(la)::icon_cryvo ce meni ostati samo mokri snovi:lol: