glasajte za mene :)

glasajte za mene :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.pungas.com/golf6/

glasajte za auto sliku broj 15 odnosno sivi golf 5 unaprijed hvala svima i dajte naravno maximalan broj zvjezdica link imate iznad

Član
RE: glasajte za mene ja imam vise glasova :)

sorry druze,no hard feelings al mislim da ima boljih auta od tvog,jer je tvoj,koliko vidim,fabricki,ipak treba cijenit trud momaka koji su nesto radili na autu,makar to bila i starija...tesko da se tvoje auto moze poredit s dadinom dvicom recimo,iako je bolje,modernije,ovo-ono,al covjek se trudio da prakticno iz nicega stvori nesto;)glasao sam,al za dadu ide veca ocjena
valjda razumijes sta hocu da kazem,kako bi tebi bilo da dodje neki lik sa stock sesticom,a ti na svoju peticu ulozio dosta para i kaze glasajte za mene,max broj zvjezdica
i tebi bi bilo krivo jel tak?mislim da je ovdje fazon da pobijedi ljepse odradjeno a ne novije,bolje(godiste,motor i slicno)
btw. glupo sto trazis od nekog da ti stavi max broj zvjezdica,ti prakticno onda na neki nacin stimas rezultate,vidi kako je dado postavio temu;)

da ti pravo kazem djelomicno sam procitao tvoj post sve ja tebe razumijem al ovdje nigdje ne pise da se trazi najljepse preradjeno auto...tako da ono ovo je cisto reklama svako ima svoje misljenje i moze glasat kako hoce ...i ne da mi se raspravljat na tu temu zado sam se i trazim glasove:D

pozz

IGY

Član

bez ljutnje, ali imas samo farove, i nemas cak ni alu felge, neko celicare sa ratkapama,
evo glas moj si dobio

Član

ako se bira po jedan iz svake generacije golfa, di ti je konkurencija?

a bit ce to super ako se bira iz svake generacije po jedan al ja jos i ne kontam po cemu se bira najbolji po nejvecem broju glasova po najvecoj prosjecnoj ocjeni po cemu ???

Član

MagNum_VTDI_GTI je napisao(la):
al ovdje nigdje ne pise da se trazi najljepse preradjeno auto...
A nije ti cudno da ih je 90% sredjenih?:icon_question:
Ovdje ispada da ce odnjet nagradu onaj koji ima najvise prijatelja,il je na puno foruma!
Mojih 5 zvjezdica MatiVR6;)

dobio si i od mene 5 :icon_smile:
ajd nek pobjediss..mada ima ljepsii..al et..

Član

IGY je napisao(la):
bez ljutnje, ali imas samo farove, i nemas cak ni alu felge, neko celicare sa ratkapama,
evo glas moj si dobio

kako ja vidim ono su alu fele orginal ;)

sviju ja shvatam to sto kazete da ima preradjenijih auta ljepsih
al jest istina da ce odnijet onaj ko ima najvise glasova valjda :lol: al jbg ima i ljudi recimo koje sam pitao mislim koji nisu u svijetu automobilizma pa kazu i jest mi vala najljepsi ovaj moj...znaci ukusi su dificilni ne gleda svako auto kolko je promjenjeno

i da hvala jos jednom svima koji su glasali za mene

Član

golfomanija :):):)
kolko golfova na jednom mjestu......glaso sam :):):)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.