Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e to je nesto drugo... nemaju sve gewinde stelovanje tvrdoce... ako te tvoje nemaju onda mozes stavit one odbojnike da ti manje hoda amortizer tj opruga
Amortizeri nemaju veze sa visinom auta, auto leži na oprugama, mjenjaj opruge ili ja sam na svome golfu kod majstora podbacivao neke šajbice nazad ispod opruga da bude visočiji i kad se natovari da ne padne prenisko.
Inače je to kod svih golfova 2 problem.
Isto tako sve zavisi od gewindi. Recimo mnoge nemaju nazad stelovanje tvrdoce, dok sve imaju da se moze stelovati naprijed. Moj ti je savjet da trazis one kod kojih se tvrdoca moze i nazad stelovati
ako su gewinde onda dobijes 4 amotrizera sa oprugama na kojima ( amortizerima ) imaju navoji za podeenje visine,
stelovanje tvrdoce se u velikoj vecini odnosi na rebound podesavanja, tj na odziv amortizera u fazi opustanja ( kad se auto dize ) dok rijetki kao sto je npr KW V3 imaju podesavanje kompresije amortizera....