evo ja dosao kuci sa ovog eventa. Sto se mene kao posjetioca tice organizacija je bila dobra, bas fino druzenje. Momci su se stvarno potrudili, cak je tu bio i bazen u kojem su se mnogi rashladili. Vidio sam se s nekim clanovima foruma s kojima se dugo vidio nisam i to mi je posebno drago.
AMK Venom je odlicno odradio natjecanje u decibel dragu i njima cestitke na tome.Aksam se danas dobro namucio da osposobi tarikovu skodu za takmicenje i uspio je
. Clan foruma koki+ je danas bio najglasniji, cini mi se 149,4db, ali ne uzimajte me za ozbiljno, mozda nisam dobro upratio.
Momci iz AMK Burnout takodje svaka cast, prevalili su dalek put, spalili par guma. Zao mi je sto kolega Dragon nije bio da vidi sta mu je Sandro spremio na zadnjem kraju svog rocca, ovom prilikom se sandru izvinjavam jer nije dobio pice koje sam mu obecao, ali sam je kriv jer je u trenutku kad sam donosio pice pobjegao vani sa djevojkom
Ako mi ne bude mrsko ubacit cu nesto slika i klipova, mada edo i jos neki iskusniji fotografi su odradili svoj posao, pa ce njihove slike bit zanimljivije definitivno
Jos jednom s moje strane AMK Ze-Tuning-u sve cestitke na danasnjoj organizaciji, s obzirom da je prvi puta jako su se dobro pokazali, puno srece u daljnjem radu