Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
posto vidim da govorite da je osram medju boljim sijalicama..koje model od njih je najbolji... od onih silverlight ..cool blue..i jos neke koje imaju...i to...
Nightbreaker kao nesto jace svijetli, ali i traje krace. Do ksenona, imao sam one cool blue, pa svijetle drugacije/vise bijele nego one "hella" obicne, lafo ksenon efekat, aha, how yes no
i ja tako mislim..ipak cu xenone uzet..to cu starom za rodjendan ..samo koje bi uzeo 4300 il 6000k ..limpi koje si ti uzeo..isti su nam farovi..i smetal ovim u susjednoj traci:lol:
Brate pravac gore kod tunela u servis i kupi org sijalice oko 20KM ti je jedna ovo ostalo je bacanje para jer pregore brzo,vidjeces j*adhe oko zamjene ja sam se posteno namucio dok sam montiro sijalicu
Ma uzeo sam neke osram danas i zamijenio! Komplikovano je "malo",ali uspio sam uz nabrajanje dobrog dijela familije onog ko je smijslio ono onako! :lol::lol:
neznam meni su se vise smucile ove sijalice..nema koje nismo imali..i one lazne xenone i osram i boshove..i svakave pizda.ije ..ni jedne nevaljaju..pa nesto im obgori pa baca svjetlost u pm ...gore u komsijinu spavacu..zato sad skupljam kesh za xenone i gotovo..nadam se da cu bit miran..koje vi preporucujete 4300 il 6000 i jel ih problem stavit sam..naravno..