Gdje uraditi limariju ? Sarajevo i okolica !

Gdje uraditi limariju ? Sarajevo i okolica !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
thx zovnem provjerim hvala svima koji su se javili , ako ima jos neko nek kaze bio bi zahvalan
pozzz

Član
Nemas sta dalje zvati, samo ces sebi kredit prziti, ovaj je dobar jednom mi je farbao blatobran bio je bolji od nvog ali ne znam ga bas ,samo znam da je nabavio oneke masine na magnet, za iizvlacenje lima, lupam, udubljenja kad se neko nasloni ili tako nesto.... osavremenjavaju se znaci rade, rade znaci dobri su...

Član
061 510 440 Hasan Meni radio auto i jos par auta od momaka iz GFC-a . extra radi a i nije skup ..

harach je napisao(la):
ima jedan odlican u hadžicima, meni je licno i prijatelj, ali je dosta poskup, i nekad je tesko termin dobiti, ali radi samo bolja auta..ja sam farbao passat 6 kod njega, i jos nekih auta,odlicno je uradio..uglavnom su auta dobra..eto toliko, cisto informativno..

Imas li broj ili neki kontakt, meni bas treba neko da dobro radi, ne bih svakome davao, jer je skuplje auto, a trebam samo vrata ispraviti i srediti, malo udubljenje imaju, nema puno posla ja mislim oko toga, ali necu da mi svako radi.;)

Limar Cehajic u Kaknju...dobar pravo a nije ni skup...meni sta je uradio s zguzvanog blatobrana to je za nepovjerovat...detaljista...Mensur 061 753 545

Član
Lauda sto je meni auto radio (pogledaj projekt) i Hasan tj. taj sto ti ga je rider preporucio. Obojca su iz GFC.a i odlicno rade.

Malo skuplji ABiD na Breci...odnosno njegov sin DADO... meni je par puta radio i limariju i lakiranje.... detaljista sam kad je u pitanju to i fakat nemam zamjerke...perfektno
Niti jedan auto mu nisam vidio u servisu da je ispod 30 000 :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.