Član
AldinShpura je napisao(la):masina na kojoj radim ja Hunter DSP600,nadji je na netu,nema potrebe da ti nesto objasnjavam,vidi je sam,ili zatrci se do mene na kafu,pa gledaj sa strane kako radi
Koliko je spura kod tebe?
AldinShpura je napisao(la):masina na kojoj radim ja Hunter DSP600,nadji je na netu,nema potrebe da ti nesto objasnjavam,vidi je sam,ili zatrci se do mene na kafu,pa gledaj sa strane kako radi
kAcA je napisao(la):AldinShpura je napisao(la):masina na kojoj radim ja Hunter DSP600,nadji je na netu,nema potrebe da ti nesto objasnjavam,vidi je sam,ili zatrci se do mene na kafu,pa gledaj sa strane kako radi
Koliko je spura kod tebe?
IGY je napisao(la):to se meni desavalo ito i zbog tih prstena je sve
ako se malo potrudis i centriras felgu i dobro stegnes sarafe moze i bez njih se proci, mada oni su oko 5 km komad stoga ne stedi na tome i uzmi to
.nOKe je napisao(la):IGY je napisao(la):to se meni desavalo ito i zbog tih prstena je sve
ako se malo potrudis i centriras felgu i dobro stegnes sarafe moze i bez njih se proci, mada oni su oko 5 km komad stoga ne stedi na tome i uzmi to
gdje ima uzeti to kume ?
.nOKe je napisao(la):ahaaa, hvala sine, ljubi te brat
IGY je napisao(la):to se meni desavalo ito i zbog tih prstena je sve
IGY je napisao(la):u dupe :icon_question:
:lol::lol::lol:
nema na cemu, cudi me da ti nisi znao za to
trizex je napisao(la):Ne ne ne , i jos jednom NE, niposto. Nacentrira se felga sama dok nju sarafi dotezu, nema tu mudrosti, ali kad felga nije adekvatna, tj. nema pravi prsten, umjesto da je glavcina nosi, a sarafi samo pritegnu za doticnu, u ovom slucaju ONI moraju da podnesu sav teret.
Noke ne znam kako si mogao da ne znas za to, jos mijenjas felge non stop.... idi kod tokara i napravi to i mirna bosna....
VR6Boki je napisao(la):Delta, Bolnicka 11, kad ides iz pravca tunela ka bolnici Kosevo, na sredini one velike uzbrdice, vidjet ces sa desne strane. Tu vecina radi, likovi super urade, daju ti isprintano stanje prije-poslije...
.nOKe je napisao(la):eh ovak, danas sam uradio spuru u jeem transu, fin momak neki radi, fino sve sredio, napravio mi cak i malo kosinu na prednjim tockovima, da prati zadnje sve super
medjutim kad sam krenuo, pri nekih 70km na h volan pocne da trese lagano, i vratim se ja pitam ga rek'o jel moguce da je do spure (jer se to prije nije primjecivalo) govori mi on kao to ti je jer nemas centralne prstenove za felgu, pa jel imao ko slicna iskustva,da vidim sa vama.. pozz
MATADOX je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):Delta, Bolnicka 11, kad ides iz pravca tunela ka bolnici Kosevo, na sredini one velike uzbrdice, vidjet ces sa desne strane. Tu vecina radi, likovi super urade, daju ti isprintano stanje prije-poslije...
Najjaca spura u gradu.