trizex Član 05.04.2008 #18 ErRoR je napisao(la): The message is too short. Please enter a longer message INA! Kliknite za proširenje... lol BTW, OMV i INA
ErRoR je napisao(la): The message is too short. Please enter a longer message INA! Kliknite za proširenje... lol BTW, OMV i INA
Anais Član 05.04.2008 #20 Ma kopam sam sebi na vikendici preradjujem i sipam ma extra.... Energopetrol (nekako mi vazda usput) Ina i OMW jedino maksuzije kad idem
Ma kopam sam sebi na vikendici preradjujem i sipam ma extra.... Energopetrol (nekako mi vazda usput) Ina i OMW jedino maksuzije kad idem
dado_ Član 05.04.2008 #22 Petrol-line i OMW, dok Petrol (slovenacki) zaobilazim jer znam par losih iskustava
Davor_ Član 21.05.2008 #27 ma svagdije al na bato petrolu najcesce a najgori je ubjedljivo sad cesto idem u fedeaiju na neku pumpu neznam kako se zove ok je
ma svagdije al na bato petrolu najcesce a najgori je ubjedljivo sad cesto idem u fedeaiju na neku pumpu neznam kako se zove ok je
KoKUz Član 21.05.2008 #29 na benzinskoj pumpi u zadnje vrijeme - dok sam bio mladji po okolnim parkinzima