Nema veze druze sto su tanke, neces milimetarske nigdje naci, ja sam tih pragova i obrva ugradjivao tih 0.5mm i nisu do sada ni jedni izagnjili. Na fiat punto sam ugradio prag prije sad ce 4 godine i eno ga kao nov a ne mozes vidjeti da je zamihenjen, kucas i zvoni kao originalni, zvoni kao lim jer nema gita minimalno. A na drugom je bilobda kucaa kao u drvo jer su navukli kilu gita... Ako se dobro povari, a najbitnije ocisti unutra i vani i onda zastiti i kad se ide vodenim gdje je slajfano i ako ostane go lim, poslije vodenog i vode i taj dio moras ocistiti jer ako ostane tako, vidjeces da ce ga odmah vec poceti poroznost (korozija,pozuti) hvatati. Kad se sve uradi i zastiti kako treba i zavrsi unutra i vani kvalitetno onda se ne boj hrdjanja ali moras uraditi onako kako sam ti rekao. Pa fiat ti je kompletan radjen od 0.5mm lima pa gle fiat bravo, fiat brava, malo ces koju hrdjavu i gnjilu vidjeti a zasto? Kvalitetan lim i dobro zasticenjen.
Sivi pragovi ako dodju to su ti pocincabi prwgovi i njih samo malo smirglom zagreves ne moras skidati skoz kao onu crnu boju.
Sad ti i skoda i VW imaju 0.6mm lim, malo koja novija ayta recimo od 2007-8-e imaju lim od 1mm, vecinom su svi sada 0.5 ili 0.6mm ''k'o fol'' 0.6mm je ali dodan je pola celik pola lim i to je kao ojacan
maaa da
to nek prosipaju nekom drugom. Kad pipnes i gurnes lim na novijim autima, tamo negdje 6-7 godina stara auta, pa lim k'o papir. Tako da tevto ne buni sto tanki dosju jer neces naci nigdje deblji osim rucno pravljenih ili originalnih...
Da samo jos dopisem, vecina krivi lim, joj tanak lim los lim i gledsj hrdja nakon godinu dana. Nije to do lima nego do lose zastiye, lose zasticeno, slaba priprema, lose zasticeni spojevi i vlaga ulazi, so i blato i mora izagnjiti... Pa na mom fordu je bila obrva 1999-e zamijenjena, zadnja lijeva i otisao je pod presu sa tom obrvom 2012-e, dobro je ljudi uradili i zadtitili i nikad nije otisla, pohrdjala i slicno
pogledaj novija auta kako hrdjaju upravo zato sto nemaju zastite nikako nego samo prajmer bacen i rijetko pastu imaju na spojevima ( samo naprijed imaju pastu po spojevima i to neki) i onda samonporedane plastike pa sad nakon 6-7 godina kad skines plastike inas sta vidjeti