Little Dragon je napisao(la):Na vilsonovom , ponesi pistolj i gratis dobijes :lol: Salim se , ako hoces ovako ova malo opasnija da ti traju imas jednu tamo gdje slatko i slano pa samo produzis pravo ona ulica kod hitne znaci picis do kraja tamo pravo i sa ljeve strane imas tu , a imas i u gradu kod VANNI-a gdje se jede pa odma preko puta
BoB_MarleY je napisao(la):a koje je to biciklo molim te od 300 KM u ciklo centru...ja sam kupio najjeftiniji model GT agressor i nije bio 300 KM koliko se sjecam...
BoB_MarleY je napisao(la):ma koriste to sto su se ljudi dosta zainteresovali pa pucaju neke cijene...a vecini ljudi trebaju bicikla za neku normalnu voznju...zato ti kazem intersport je dobar iz razloga sto budu snizenja i to bas veca, ja kad sam prodao ovaj gt (cikocentar) kupio sam nakamuru (intersport) na snizenju...
edoze je napisao(la):Kupi polovan bajk
ima bas jedan diler u sarajevu, skuplja bicikla prodaje, bolje ti je kupit kvalitetniji polovan nego nesto osrednje novo
ja vozim capriolo i ok je, platio ga 400 polovnog, u fabrickom stanju, za 3-4 godine ulozio 50KM samo na redovne servise i pakne promijenio... moj model je nov bio 645KM pa skontaj ekeonomsku isplativost