Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Zna li neko gdje mogu izmjeriti u Sarajevu kompresiju vr6 motora, isao sam u par servisa i nemaju neki odgovarajuci nastavak koji je potreban za ovaj motor?
Imas ja mislim ondje kad prodjes pored PROMING pumpe na Ilidzi prema OBI-ju, zanci onom starom cestom pa ti dodje taj majstor na desnu stranu! Cuo sam da radi samo golofe i ta mjerenja pa mozda ima!
Valjda sam objasnio kako treba!
Zna li neko gdje mogu izmjeriti u Sarajevu kompresiju vr6 motora, isao sam u par servisa i nemaju neki odgovarajuci nastavak koji je potreban za ovaj motor?
probaj ima kada ides prema vogosci pa prije as restorana servis saradis rade wv audi seat i skoda cuo sam da su dosta strucni i kvalitetni pa bi trebalo da mogu oni to odraditi
Milenka u Kiseljaku, tj Pileta, i ja mogu preporuciti. Mene su kod njega bili uputili i covjek je stvarno dobar i strucan. Ali nije bas jeftin. Inace je to servis autoelektrike ali rade sve zivo.