nedavno sam pisala u Volfsburg muzej da vidim hoće li mi odgovoriti što za golfa u smislu da ga otkupe nazad budući je prvi s proizvodne trake,ako mi odgovore negativno,auto i dalje ostaje moj i normalno morati ću se truditi naći dobro plaćen posao za sva ta održavanja jer nažalost sve ovisi o mojim primanjima,tata mi pomaže u garaži,ali što se tiče svega ostalog---tu sam sama. Sad mi izlazi krajem mjeseca reg za ovog,a prije 2 mj sam reg onog crnog G60,a kad stavim vr-a u pogon onda će to biti ludilo od registracija......malo sam se preopteretila s tim autima jer me začarala emotivnost prema corradu,i onda---spasi ovog da ga ne kupi netko tko će ga stući,pa onog.....i sad u dvorištu imam 4 corrada i golfa,ali opet kad sjednem u njih i čujem onaj žvižduk punjača ili vr zvuk,ne žalim ni trena na svim dosadašnjim odricanjima da bi oni bili na sigurnom.......moji ukućani me psuju i govore---prodaj jedan i slično,ali jednostavno ne bi mogla gledati kako drugi odvozi ono što ima dušu,novci se potroše,ali ti limeni prijatelji umru onog dana kad se nekome drugom da ključ u ruke......
sve što do sad imam ostaje u trajnom vlasništvu, pa makar i pod ceradom,ali onakvi kakvi jesu
a što se tiče Karlovca,razočarao me pristup VW scene od strane organizatora,nisam očekivala ništa,ali onakvo ponašanje----jasno se dalo do znanja da curama nije tamo mjesto,mada je jedna pobrala nagradu za novi polo što ga malo uredila,ali vidi se da ti suci nemaju pojma koliko što košta i što se zove projekt,a što samo par estetskih detaljića ...... čovjek bude malo razočaran jer se trudi prvenstveno radi sebe,ali da nitko to previše ne cijeni,pomisliš tamo-----što ja tu radim?mala pali taj auto i odi