Član
posto u principu ja jako tesko naci g60 compresor u dobrom stanju prijatelju sam obeco ugradit comresor iz mercedesa i ovako je to pocelo
zlajaaa je napisao(la):zar to sad ne bi trebalo mapirat?? ili isti pritisak daje taj mercov kompresor?
treba se jos uradit par stvari,u biti ovaj se kompresor dosta cuje zato sto je u ruznom polozaju za razliku kako je postavljen na mercedesu,posto u biti ima dva zucanka koja su potopljena u ulje kada stoji vodoravno necuje se buka,medju tim ako ga okrenemo na bok ostane u ulju samo jedan zupcanik dok drugi je iznad nivoa ulja i stvara vibraziu i buku kao mjenjac od auta kad ostane bez ulja,u italiji smo rijesili jednom momku tako sto smo izbusili deklo na kompresoru spojili creva od ulja kao na g-laderu i tako dobili da oba zubcanika budu potopljena i smanjili buku za 80%saleee je napisao(la):Svaka čast na odradjenom poslu i meći snimak zvuka kad ga završite,
msl s eatonom finije pišći :icon_biggrin:...
radili smo proslog austa i ja sam izbacio nesto slika na fcb,kada je motor radjen nisam bio prisutan ali mu se dosta paznje posvetilo posebno glavi motora ,zujalica jos nije upaljena cekaju se dijelovi neki su vec stigli neki ne a auto ovih dana treba da se farba tako da mislim za august da ce se sve isprobat,bojan.lsd je napisao(la):Koji je precnik remenice na kompresoru? Jel provozan auto, koji je pritisak? Koje dizne, intercooler? Obrada glave? Izvini za puno pitanja ali da ne stavljam svako pojedinacno?
U svakom slucaju svaka cast na projektu, cini mi se da sam ga vidio negdje na fejsu
ako je 60 mm malo sici cemo na 48mm nije problem izvadit cemo lezaj koji ce k.-Suki- je napisao(la):cini mi se da ce se kompresor presporo vrtiti....
cestitke za montazu i paznju na sitnice.
ako je 60 mm malo sici cemo na 48mm nije problem izvadit cemo lezaj koji ce k.-Suki- je napisao(la):cini mi se da ce se kompresor presporo vrtiti....
cestitke za montazu i paznju na sitnice.