Fudbaler Podolski preko interneta prodaje svoj Audi R8

Fudbaler Podolski preko interneta prodaje svoj Audi R8

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
podolski%20abt%20audi%20r8.jpg

Napadač Kelna i nemačke reprezentacije Lukas Podolski odlučio je da putem interneta pronađe kupca za svoj dorađeni Audi R8 koji košta 170.000 evra.

Auto Lukasa Podolskog, kojem je ozvučenje u unutrašnjosti povereno Bang & Olufsenu, već nekoliko nedelja može se videti na najposećenijim nemačkim sajtovima za auto-oglase. Uz snagu automobila, koji nudi motor od 420 konjskih snaga dok je onaj od Podolskog podignut na 530, navode se i ostali osnovni podaci o vozilu. Zainteresovani kupac može pročitati da je auto registrovan u maju prošle godine i da je do sada prešao 7.000 kilometara, piše nemački Bild.
Podolski za to vreme ne sedi skrštenih ruku ili se vozi gradskim prevozom. Golgeter Kelna uveliko vozi krosover model Ford Kuga nešto slabijeg motora.
 
Član
gledo danas u ljubuskom crni r8 isuse pronografije od auta cudo na cesti a nedavno bijelog u prolazu kod medjugorja skuzio nevjerovatna stvar
 
Član
auuuuuuuuu strava vidjeo sam jednog u biljeljini R8 strava cura ga neka voza sprzi ga po gasu od benzinske ma nema dok je samo masila povrsinu benzinske zemlje nabrala ga jedno 140 odlican auto
 
Početnik
ja i kad bi imo ...radje bi uzeo kakvo staro auto ..naprimjer bmw kocku i uradio nesto slicno ko onaj momak iz srbije ..i kad naidjem pored ovakvih da oni meni gledaju guzicu a ne ja njima:icon_smile::cool:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top