Fiesta_Boy Član 02.03.2010 #7 Mrva je napisao(la): a to je to spore znaci cudi me da nisi avatar promjenio :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... za merca sam "vezan":icon_sad:
Mrva je napisao(la): a to je to spore znaci cudi me da nisi avatar promjenio :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... za merca sam "vezan":icon_sad:
Mrva Član 02.03.2010 #8 ma hebat ga... sad jos samo da tu kartonsku kutiju cuniramo malo i ici ce ko merc :icon_smile:
Fiesta_Boy Član 02.03.2010 #9 Mrva je napisao(la): ma hebat ga... sad jos samo da tu kartonsku kutiju cuniramo malo i ici ce ko merc :icon_smile: Kliknite za proširenje... hahaha...ma ne treba vise,dosta meni!!!
Mrva je napisao(la): ma hebat ga... sad jos samo da tu kartonsku kutiju cuniramo malo i ici ce ko merc :icon_smile: Kliknite za proširenje... hahaha...ma ne treba vise,dosta meni!!!
VR6Boki Član 02.03.2010 #10 Mnogo fin autic, oduvijek mi se svidjao ovaj SportKa. Al su jako rijetki... :icon_biggrin:
Amel SF2 Član 02.03.2010 #11 Lijep Ford KA mi je zenski auto ali ovaj tvoj je stvarno dobar jer ima sport-kit tako da se uveliko razlikuje od obicnog
Lijep Ford KA mi je zenski auto ali ovaj tvoj je stvarno dobar jer ima sport-kit tako da se uveliko razlikuje od obicnog