Član
Slab ocam
TOP! Do joja boja.
I meci bi sjela ova boja na fele
3w sa žabicom A boja se ne može dočarat mobitelom, i nikada nije ista, zavisi od ugla sa kojeg se gleda i svjetlosti, navečer je skroz skroz tamna, preko dana je svjetla i kao krom...Koje si diode ubacivao u retrovizore za puddle light? One eagle eye sto se zavrnu kroz plastiku ili?
Sto se tockova tice, pravo neobicno izgleda, boja je prejaka
hahaha valja malo, da se po srebreniku cure okrećuZlaja fashion guru postavlja nove trendove u tuningu (Y) extra izgleda
Ma mislio sam se dugo koju ću boju, prvo zlatnu, međutim, predomislim se u zadnji tren...Iskreno, po mom misljenju plava i ova svijetla siva ne idu nikako. Mozda bi bolje bilo na tamnu sivu, al...
Kako god, dok ti se svidja ti furaj, kasnije je lahko prefarbati ponovo.
Cipovacemo xd @GreenDevilSlab ocam
Hvala, nesto malo drugacije... Samo jos opruge, da malo cucne i DRM distance.. Mada su poskupe, 300KM 4 kom. Mada na ebay na izlete jeftinije..Predobro su tockovi ispali svaka cast, nek nije sivo ili crno
Ne mislim na brzinu nego na izgledCipovacemo xd @GreenDevil
Cipovacemo sveNe mislim na brzinu nego na izgled
Odma stage 2 ionako ce bit sve pocupanoCipovacemo sve
Samo da svežem rep, ili ako je neko voljan da mi donira 650 eura za gewinde, neka se javi na ppIzgleda predobro, samo trebas ovo zakucat za zemlju i onda ce biti vrh.
Odma stage 2 ionako ce bit sve pocupano
Hvala družeNisam dugo usao, i fino je vidjeti sve ovo.svaka cast zlaja, odlicni radovi, mondeo No1 u BiH
Sent from my HTC One X using Tapatalk