soffa Član 20.04.2012 #61 uljepsa mi dan kad ovo vidjee...imas ti digitalnu il mobitel sa kamerom dee slikaj tog forda ne mogu se nagledat...
uljepsa mi dan kad ovo vidjee...imas ti digitalnu il mobitel sa kamerom dee slikaj tog forda ne mogu se nagledat...
technoGeek Član 21.04.2012 #62 E ovo je jebac keve... dere Golfa R sigurno... masina koja zadovoljava
Focus RS Član 21.04.2012 #64 Hajde molim vas ko je zainteresovan, neka mi posalje mail sa imenom prezimenom, koje auto, par slika auta, i iz kojeg grada dolazite. evo mail orhan_galicic@hotmail.com hvala
Hajde molim vas ko je zainteresovan, neka mi posalje mail sa imenom prezimenom, koje auto, par slika auta, i iz kojeg grada dolazite. evo mail orhan_galicic@hotmail.com hvala
badboy Član 24.04.2012 #66 FOKI je premocan ... inace gotivim golfa r al ovaj mi je nest ono posebno PS : bil se zenio ?? haha xD:lol::lol::lol::lol:
FOKI je premocan ... inace gotivim golfa r al ovaj mi je nest ono posebno PS : bil se zenio ?? haha xD:lol::lol::lol::lol: