Ervix_focus je napisao(la):Adyy_ je napisao(la):svaka cast,auto je super.ovaj krovni spojler skini i samo izvuci spojler iznad stoplampe od kocnica,samo dodaj 10 cenata.premocno izgleda.posto i ja vozim ovakvog fokusa mogu li znat gdje si kupio bjele zmigavce bocne i prednje i ove felge i koliko to kosta?? unaprijed hvala
Imas PM
Golf 1 TDIntercoler je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Adyy_ je napisao(la):svaka cast,auto je super.ovaj krovni spojler skini i samo izvuci spojler iznad stoplampe od kocnica,samo dodaj 10 cenata.premocno izgleda.posto i ja vozim ovakvog fokusa mogu li znat gdje si kupio bjele zmigavce bocne i prednje i ove felge i koliko to kosta?? unaprijed hvala
Imas PM
pitah te ja nesto preko PMa pa mi neodgovori
JD. je napisao(la):prvi put da vidim auto na kojem ispeglani gepek nenormalno ruzno izgleda, trebao si ostaviti bar mjesto za tablicu da malo "razbijes" tu ogromnu plohu...
a sto se tice ostatka auta, u sredjivanju auta ne vrijedi ona "bolje ista nego nista", koji god da pravac furas
spojler krovni je presmijesan... ove okvire sa stopki skini i uzmi neke stopke bolje, prednji lip isto nista specijalno a nije ni ofarban u istu boju. umjesto sto si farbao mrezice u prednjem braniku, trebao si ofarbati lajsne i steke na vratima
unutra si ga bas nadzidzao, pogotovo skidaj ovo sa volana...
focus je super auto, i bas se da srediti, al ovo se meni nikako ne svidja
sretno dalje valjda ces nabaciti neke jebene felge, da bar malo ublaze ove plastike...