Nexus je napisao(la):sad imas focusa za izvoza,na ovoj zadnjoj gore slice tvoj focus u sredini i 2 sa strane hehehe
quattro je napisao(la):ja mislim da je tebi resenje da ti napravis tablicu ,mozda manjih dimenzija nego orginal , kao naljepnicu pa da zaljepis na taj gepek . mislim da bi to bilo za 10 poena . fokus je u fazonu brz i zestok al je sad uradjen sa stilom . velike mocne felge , branik agresivan sve je top . veliki veliki napredak od kako si dobio internet
quattro je napisao(la):ja mislim da je tebi resenje da ti napravis tablicu ,mozda manjih dimenzija nego orginal , kao naljepnicu pa da zaljepis na taj gepek . mislim da bi to bilo za 10 poena . fokus je u fazonu brz i zestok al je sad uradjen sa stilom . velike mocne felge , branik agresivan sve je top . veliki veliki napredak od kako si dobio internet
daki je napisao(la):quattro je napisao(la):ja mislim da je tebi resenje da ti napravis tablicu ,mozda manjih dimenzija nego orginal , kao naljepnicu pa da zaljepis na taj gepek . mislim da bi to bilo za 10 poena . fokus je u fazonu brz i zestok al je sad uradjen sa stilom . velike mocne felge , branik agresivan sve je top . veliki veliki napredak od kako si dobio internet
:lol:
koji si ti hinjo
:lol:
Basic je napisao(la):svaka cast, dobro si forda opremio