Član
lov2xlr8 je napisao(la):mani se ba koridor tuninga,ostavi unutrasnjost fabricku,
to ti je moj savjet a ti opet kako hoces
potpis
lov2xlr8 je napisao(la):mani se ba koridor tuninga,ostavi unutrasnjost fabricku,
to ti je moj savjet a ti opet kako hoces
stefan je napisao(la):nisam prije pratio projekat, ford je odlican, svaka cast
tibor987 je napisao(la):Fine stvari drug kupujes, ali samo sto smeta u interijeru je da mi nekako ne ide plava u njega...mozda neka zagasitija boja bi bila zahvalnija dosta
Ervix_focus je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Fine stvari drug kupujes, ali samo sto smeta u interijeru je da mi nekako ne ide plava u njega...mozda neka zagasitija boja bi bila zahvalnija dosta
Plava jest zestoka, al se na kraju uklapa sa sivom, vidjet ce te finalni dio, dok stignu plazme... Unutrasnjost je vec 90% u plavom
Bit ce to fajne u proljece
Deyo je napisao(la):Molim Vas da se suzdržite od komentara "samo ga spusti i zatamni oca m'"
Kritika je dobrodošla, ali nemojte pretjerivati, isto kao što ne bi voljeli vama da se desi.
Moj savjet je da napraviš neki kontrast sa npr crnom (mrežice ili nešto da iskombinuješ), da ne izgleda na kraju da si ga umočio u farbu
Zex je napisao(la):Stvarno te ne kuzim,jel ova tema trebala nositi naziv Ćuning & Smajling ili kako unistiti auto???
Sorry druze,inace nikada ne pljujem po drugima,neki me i poznaju sto preko drugih foruma na kojima se krecem vec doooosta godina,sto uzivo,i znaju da nikada ne pljujem po tudjem izboru ali brate iskreno govoreci (izuzmem li muziku,mada je i ona unistena raznoraznim svetlecim cudesima) unistio si auto.Jedino sto je valjalo na njemu su one prve feluge sto si ugradio,to sto si skinuo pozadi oznake i zatamnio stopke.
Ne kuzim stvarno u cemu je fora,imao si jako solidan auto,a onda si se predao plastic-fantastic sekti (mora da je razlog tome duuuugo udisanje poliesterske smole,sta li...uglavnom cuvaj se to ostavlja trajne posledice).
Previse si igrao NFS Underground,u stylingu nije fora otici u neki china styling shop i za 100KM nakupovati svih mogucih raznobojnih djidja-midja i okititi auto.Cilj stylinga ti je da sledis neki trend,stil,pravac,kako hoces,a ne srljanje pa gde stignes.
Reci cu ti ja,a verujem i mnogi na ovom forumu,stigao si NIGDE.
Ubio si sve moguce kontraste na autu,sa tim branikom mozes komotno da se zaposlis u JKP "Put" za odrzavanje snegom zavejanih cesta (mada je i to kriticno jer je auto koza),spojler na krovu (nisam puno citao,nisam imao zivaca,verovatno home made) je preopasan i uz sve to odvratan,baca se na WRC ali malo morgen,neonke i ostale bling bling detalje necu ni da komentarisem,a malu tablicu nikada nisam mogao da svarim ni napred,a kamoli nazad. (zato ti ide jebena kazna samo da znas,tablica pozadi mora,ali mora da bude originalna)
NHF ali samo sam hteo da izjasnim svoje misljenje.