BART je napisao(la):pa ko se onda trko? ovaj sto ima 14 godina il ovaj od 17??:icon_question:
Rs-Turbo je napisao(la):Moj rođak je predstavio ovo auto na forum jer tad nisam imao neta,i sve što je pisano bio sam upoznat s tim.Ja sam dobio net i on više nije na forumu.I ne vidim u čemu je frka što je on pisao u moje ime,i onako bi ja to isto napisao. :icon_rolleyes:
mafica .pwn je napisao(la):Hahahahha frke gore nizbog čega xD
Dobar Ford, bolji msm da nisam ni vidio
code: KR je napisao(la):Rs-Turbo je napisao(la):Moj rođak je predstavio ovo auto na forum jer tad nisam imao neta,i sve što je pisano bio sam upoznat s tim.Ja sam dobio net i on više nije na forumu.I ne vidim u čemu je frka što je on pisao u moje ime,i onako bi ja to isto napisao. :icon_rolleyes:
evo od mene jedna za komsiluk::lol::lol::lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=pSctmTLkZZk
GreenDevil je napisao(la):AnDel je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):cim otopli napravicemo video: RS Turbo VS Golf TDI
ti s te-de-ijom da stajes na crtu sa rs-om :icon_question:
ma daj
ma ne bojim se ja 10 takvih:lol:
bili smo jednom pred zimu
adi187 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):AnDel je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):cim otopli napravicemo video: RS Turbo VS Golf TDI
ti s te-de-ijom da stajes na crtu sa rs-om :icon_question:
ma daj
ma ne bojim se ja 10 takvih:lol:
bili smo jednom pred zimu
E moj emire ti i taj tvoj TDI ti mislis stvarno da to ide :icon_question::icon_rolleyes::icon_confused:
Tek sad vidjeh temu, inace zanimljivo auto, i prvo u gradu da je bas bilo ovako sredjeno
Rs-Turbo je napisao(la):GreenDevil :"dok god stedis na majstorima TDI ce te oprat"
Koji TDI ? :lol: