Član
pozz...zamjenjena fiesta za sinom focusom
focus je 1.8tddi 66kw 2002god.
uzeo ga u avgustu i odma uradjeni servisi da se osiguram...
evo kakav je uzet
Uploaded with ImageShack.us
pa mi kolega da ratkape kao poklon
ali posto sam sredio felge za fiestu
ovako je to bilo na fiesti
uzeo sam malo mesnatije gume i stavio na focusa dok je bilo lepog vremena
a posto su 15ke za njega male i moraju debele gume da idu nije to to,pa su se felge zamjenile za 17ke
uzete su fordove original felge RS 7 spoke softline
velicina 7,5x17" et38
slika je sa interneta cisto da se vidi kakava je,posto je sa felgi skinuta farba a nisam stigao da slikam
a opet slika sa neta kako bi to (nadam se) trebalo da izgleda na prolece kad ih ofarbam i postavim
mada jos se dvoumim da li da ih farbam u ovu sivu original fordovu ili mozda u malo tamniju sivu kao npr antracit...
focus ima parnica i tako toga al sve polako pa cemo ga dovesti u red na godinu,bitno je da on slusa kako sam i navikao od FORD-a
ima se vec neka slika u glavi i neki planovi al polako,kako sta dodje na red radice se ...
focus je 1.8tddi 66kw 2002god.
uzeo ga u avgustu i odma uradjeni servisi da se osiguram...
evo kakav je uzet
pa mi kolega da ratkape kao poklon
ali posto sam sredio felge za fiestu
ovako je to bilo na fiesti
uzeo sam malo mesnatije gume i stavio na focusa dok je bilo lepog vremena
a posto su 15ke za njega male i moraju debele gume da idu nije to to,pa su se felge zamjenile za 17ke
uzete su fordove original felge RS 7 spoke softline
velicina 7,5x17" et38
slika je sa interneta cisto da se vidi kakava je,posto je sa felgi skinuta farba a nisam stigao da slikam
a opet slika sa neta kako bi to (nadam se) trebalo da izgleda na prolece kad ih ofarbam i postavim
mada jos se dvoumim da li da ih farbam u ovu sivu original fordovu ili mozda u malo tamniju sivu kao npr antracit...
focus ima parnica i tako toga al sve polako pa cemo ga dovesti u red na godinu,bitno je da on slusa kako sam i navikao od FORD-a
ima se vec neka slika u glavi i neki planovi al polako,kako sta dodje na red radice se ...