Filter zraka, gljiva, "green"?

Filter zraka, gljiva, "green"?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Naletih kod druga na otpadu na filter zraka ii ti gljiva, marke GREEN...
stoji na crijevu od usisa zraka, prije protokomjera, vw/audi, ne znam koji model..
pa me zanima jel valja to sta, meni djeluje kvalitetno, evo link o kojoj firmi se radi:
http://www.greenfilterusa.com/Performance/tabid/132/Default.aspx

Član
iimam ja gljivu isto marke green,trenutno je kod druga na passatu.sta reci,mislim dobra stvar definitivno,ima razlike izmedju nje i one sa pijace,koju takodje imam;);)

Član
green je ko navodno neka marka ali sve je to kina obucena u drugo ruho :) green , simota, sole sve je to kita
KN ili BMC to se meni jedino pokazalo kao nesto kvalitetnije a ove ostalo ...
doduse svaka ona da promjene na zvuku i nesto bla bla ali ako ne uradis da ne buce vruci zrak iz motornog prostora djabe ti posao samo smeta

Početnik
nemojte pricati gluposti

Green je inace KN fabrika koja je bila u ENGLESKOJ ali su iz nekog razloga odlucili da zavtore tu fabriku, medjutim dionicari su odlucili da fabrika ostane raditi samo pod drugim imenom Green..

Inace tehnologija je identicna sa KN , zamislite KN ofarban u zeleno i to je to...

Član
A kakva je sad razlika izmedu tih filtera i obicnih seriskih filtera ZVUK VUCA RAD MOTORA STA ?????????

Početnik
muha je napisao(la):
nemojte pricati gluposti

Green je inace KN fabrika koja je bila u ENGLESKOJ ali su iz nekog razloga odlucili da zavtore tu fabriku, medjutim dionicari su odlucili da fabrika ostane raditi samo pod drugim imenom Green..

Inace tehnologija je identicna sa KN , zamislite KN ofarban u zeleno i to je to...

Tebe sam cekao :cool:
pitat cu ga onda posto mu je, izmjerit fi, uslikat, pa nek se neko usreci sa filterom za male pare ;)

ja sam imao green filter na peugeotu,i super je sluzio,a jeste i marka,i to dobra marka,mislim da je neka podfirma od KN-a isto kao sto je Twister od Raid hp-a...
Oni imaju i kompletne cold airintake kit-ove indiviualno za svako auto....
de mi samo druze reci jel otvoreni ili ima ono kao zvono oko sebe?

Početnik
nermin suljagic je napisao(la):
ja sam imao green filter na peugeotu,i super je sluzio,a jeste i marka,i to dobra marka,mislim da je neka podfirma od KN-a isto kao sto je Twister od Raid hp-a...

nije otvoreni, ima to "zvono", jel, i unutra je filter...slikacu cim stignem..uglavnom, bilo je na nekom vw..

Oggy je napisao(la):
nermin suljagic je napisao(la):

nije otvoreni, ima to "zvono", jel, i unutra je filter...slikacu cim stignem..uglavnom, bilo je na nekom vw..

posalji meni prvom sliku,hehehe :D
dali bi znao orijentaciono reci kolko bi to zadovoljstvo kostalo??

Početnik
ma cijenu ne znam ni otprilike da lupim, jer zna mi nekad lupiti tako smijesno malu cijenu za nesta, al nekad zna i "pricerat"...to budem znao sutra :D

Početnik
otisla gljiva jucer, neko me preduhitrio, pretpostavljam i ko je, bemu, ja sam kriv sto napisa na forumu da ima...

Hajmo lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.