elmir je napisao(la):ljudi, jedva sam nasao temu, posto imam par slobodnih dana nezelim da izlazim iz kuce pa bi sta dizao u videotici, svaki dan po 3 filma, jucer sam digao titanik i jos neka 2, pa nemma vise ideje sta gledati, nasao sam u vasim preporukama "superbad" i "grown ups".. kakvi su? ajde dajte mi sad preporuku za neku dobru akciju.. da vrijedi potrositi sat i po -dva gledajuci..
elmir je napisao(la):ljudi, jedva sam nasao temu, posto imam par slobodnih dana nezelim da izlazim iz kuce pa bi sta dizao u videotici, svaki dan po 3 filma, jucer sam digao titanik i jos neka 2, pa nemma vise ideje sta gledati, nasao sam u vasim preporukama "superbad" i "grown ups".. kakvi su? ajde dajte mi sad preporuku za neku dobru akciju.. da vrijedi potrositi sat i po -dva gledajuci..
Sporting je napisao(la):elmir je napisao(la):ljudi, jedva sam nasao temu, posto imam par slobodnih dana nezelim da izlazim iz kuce pa bi sta dizao u videotici, svaki dan po 3 filma, jucer sam digao titanik i jos neka 2, pa nemma vise ideje sta gledati, nasao sam u vasim preporukama "superbad" i "grown ups".. kakvi su? ajde dajte mi sad preporuku za neku dobru akciju.. da vrijedi potrositi sat i po -dva gledajuci..
gledao sam geown ups nista posebno,
ali ima par dobrih koka
elmir je napisao(la):tekken digao pored superbad-a, superbad mi je smijesan i dobar je bio, tekken mi je PREDOBAR, vidim emir napisao da mu nije nesto.. meni je stvarno dobar film, prvi put ga gledam, vidjao sam prije po videoteci i ovako preporukama ali nisam bio zainteresovan.. odusevio me film, da nema jos koji dio