Oggy Početnik 27.08.2008 #46 RE: fiestica projekt samo sam mu rekao za stopke,nek ispravi to na vrijeme..a imam ja spojler sto ide na gepek od fieste mk3,ako ce ti sta pomoci,dacu ti ga...
RE: fiestica projekt samo sam mu rekao za stopke,nek ispravi to na vrijeme..a imam ja spojler sto ide na gepek od fieste mk3,ako ce ti sta pomoci,dacu ti ga...
Bocky Član 27.08.2008 #48 RE: fiestica projekt ovo je najludji projekat, zelim ti srecu i uspijeh u nastavku...
kAcA Član 27.08.2008 #51 RE: fiestica projekt Deyo je napisao(la): Valja imat muda za ovo Kliknite za proširenje... ^ upravo to svaka cast, i izvjestavaj nas i dalje
RE: fiestica projekt Deyo je napisao(la): Valja imat muda za ovo Kliknite za proširenje... ^ upravo to svaka cast, i izvjestavaj nas i dalje
J jaleuskas Član 01.09.2008 #52 RE: fiestica projekt update evo lijeva strana gotova sa varom krece sa kitovanjem
.nOKe Legend 01.09.2008 #54 RE: fiestica projekt update na fiestu stope od golfa 2 :S ? omg zalosno..
J jaleuskas Član 01.09.2008 #55 RE: fiestica projekt update jeste limeni bodykit noke mozda ti imas neku pametniju ideju?????
tibor987 Član 01.09.2008 #56 RE: fiestica projekt update pusti noketa....ajd ti guraj taj projekt, krepat cu od muke da ga konacno vidim u finalnom obliku
RE: fiestica projekt update pusti noketa....ajd ti guraj taj projekt, krepat cu od muke da ga konacno vidim u finalnom obliku
J jaleuskas Član 01.09.2008 #57 RE: fiestica projekt update ja samo kazem ako ima neko sta pametno da kaze ja uvazavam sve prijedloge
RE: fiestica projekt update ja samo kazem ako ima neko sta pametno da kaze ja uvazavam sve prijedloge
enesss Legend 01.09.2008 #58 RE: fiestica projekt update o ukusima ne valja raspravljati......rezultat je svadja samo laganini,meni je iskreno to.....bljak....al ne govorim nis dok se ne uradi do kraja
RE: fiestica projekt update o ukusima ne valja raspravljati......rezultat je svadja samo laganini,meni je iskreno to.....bljak....al ne govorim nis dok se ne uradi do kraja
Davor_ Član 01.09.2008 #59 RE: fiestica projekt update iskreno ne mastovit izbor stopki (zadnjeg svejtlosnog tijela :) jer 2ca mi je preko glawe ali projekat SUPER samo napred
RE: fiestica projekt update iskreno ne mastovit izbor stopki (zadnjeg svejtlosnog tijela :) jer 2ca mi je preko glawe ali projekat SUPER samo napred
.nOKe Legend 01.09.2008 #60 RE: fiestica projekt update jaleuskas je napisao(la): jeste limeni bodykit noke mozda ti imas neku pametniju ideju????? Kliknite za proširenje... limeni body kit i stope od golfa na fordu hahahahhaha ne zelim ni pisati vise nista na ovu temu sretno
RE: fiestica projekt update jaleuskas je napisao(la): jeste limeni bodykit noke mozda ti imas neku pametniju ideju????? Kliknite za proširenje... limeni body kit i stope od golfa na fordu hahahahhaha ne zelim ni pisati vise nista na ovu temu sretno