inače se po prodaji gleda kakvo je koje auto...Maha je napisao(la):Sa obzirom da je vagen prvi na svijetu po prodaji znamo ko kakva auta pravi
mali_cviko je napisao(la):inače se po prodaji gleda kakvo je koje auto...Maha je napisao(la):Sa obzirom da je vagen prvi na svijetu po prodaji znamo ko kakva auta pravi
ha ha ha
pa što onda Mercedes nije prvi...jel to po tebi VW ima bolja auta od Mercedesa?
ArminM je napisao(la):vjecita prepucavanja:lol::lol:
treba napraviti kakvu temu,u kojoj ce se prijavljivati raja koja je za VW i za sve ostale marke.I onda kada se svi prijave idemo na kakvu livadu veliku,pa da se za glave potegnemo,da vidimo jel VW bolji od sve ijednog auta:lol::lol::lol:
Bogami mi je ponekad muka sto vozim VW,drugi me svrstaju u kos u kojem ne pripadam.I onda kad se potegne neka tema ne mogu fino ni napisat a da se pogresno ne protumaci.Imao sam slican slucaj juce ja mislim,moram se svadjat s nekim zato sto ja vozim VW pa se podrazumijeva da samo to i volim. Ljudi prestanite se baviti glupim stvarima,jebo vas VW,,ko da imate nesto od toga sto se prepirete,nit ce VW biti bolji nit koji ku*ac. Iskreno ja sada u glavi imam puno drugih auta,koje bi rado vozao,ali brate sve to valja odrzavat,ja kao i vecina vozam ono sto mi je nametnuto. I onda se stvaraju ovakva prepucavanja,jedni se nasladjuju drugi se brane i dokle tako. Ajde da se ne svadja niko vise,evo ja cu prvi reci realno. VW nije ni medju prve tri marke auta u svijetu
ZELA GTI je napisao(la):ArminM je napisao(la):vjecita prepucavanja:lol::lol:
treba napraviti kakvu temu,u kojoj ce se prijavljivati raja koja je za VW i za sve ostale marke.I onda kada se svi prijave idemo na kakvu livadu veliku,pa da se za glave potegnemo,da vidimo jel VW bolji od sve ijednog auta:lol::lol::lol:
Bogami mi je ponekad muka sto vozim VW,drugi me svrstaju u kos u kojem ne pripadam.I onda kad se potegne neka tema ne mogu fino ni napisat a da se pogresno ne protumaci.Imao sam slican slucaj juce ja mislim,moram se svadjat s nekim zato sto ja vozim VW pa se podrazumijeva da samo to i volim. Ljudi prestanite se baviti glupim stvarima,jebo vas VW,,ko da imate nesto od toga sto se prepirete,nit ce VW biti bolji nit koji ku*ac. Iskreno ja sada u glavi imam puno drugih auta,koje bi rado vozao,ali brate sve to valja odrzavat,ja kao i vecina vozam ono sto mi je nametnuto. I onda se stvaraju ovakva prepucavanja,jedni se nasladjuju drugi se brane i dokle tako. Ajde da se ne svadja niko vise,evo ja cu prvi reci realno. VW nije ni medju prve tri marke auta u svijetu
:lol::lol::lol:
Ma daaaaj. Razmisli čovječe
GOLF TZ je napisao(la):sta mi pise u potpisu...
ArminM je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):sta mi pise u potpisu...
ma ne mislis ti to tako:icon_biggrin:
ArminM je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):sta mi pise u potpisu...
ma ne mislis ti to tako:icon_biggrin:
GOLF TZ je napisao(la):sta mi pise u potpisu...
mali_cviko je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):sta mi pise u potpisu...
veoma mudar potpis...da si ijednom provozo neku drugu marku osim VW-a, ne bi ti baš tako govorio...