Evo konacno se nakanio da objavim sta se sve radilo na Fiatu
Pocet cu od felgica 18" sa novim gumam jbg izletilo jeftino nisam mogao da ne kupim :icon_smile:
Postavljeni su xenoni,to jos moram poslikati pa cu ubaciti slike naknadno. Sto se tice daljnjih aktivnosti to je generalna zamjena djelova,jest da kosta al je Fiat poslije ovog tretmana blago receno nov :icon_smile:
Zamjenjeni trapovi komplet,veliki servis,mali servis,kocnice prednji i zadnji diskovi i disk plocice uz zamjenjeno ulje,klima servisirana,sajle rucne kocnice,lezaj zadnji lijevi, itd.
Uz ovo sve ubacena je i muzika Kicker L7 kojeg sam kupio od Billy Agica i hvala mu jer me je sacekao par dana dok sam ugrabio vremena da odem po woofer,pojacalo sam imao i Sony je i dobro gura na 2ohma 600rms dovoljno,u CarAudiu sam uzeo Alpine player CDE-9880R placen 300km i odlican je player,takoder sam u CarAudiu uzeo i kablove i blendu za Stila sve skzpa 420km,a sto se tice dvosistemaca sad zasad su ostli fabricki mada i to imam u planu da mjenjam,uglavnom to je to za sada,razmisljao sam o spustanju ali otom potom razmislit cu jos malo oko toga.