ArminM je napisao(la):dobar dobar,kakav izduv mu sredi,ovi su im fabricki odvratni do bola,neka je sa srecom,i baci nam koju sliku unutrasnjosti,ne budi skrt ,novo je auto jbg
Dinno_Gti je napisao(la):heheh hvala svima...neznam mozda i jesi se vozao ovaj je kupljen u auto kuci u ilijasu...
Dobar Stilo! A vec sam pisao o tome! Moras izvaditi foliju iz sjedista i zamotati je i stegnuti vezicama! Sama ugasi gresku! Kod mene evo tako vec preko godinu!Dinno_Gti je napisao(la):vidio sam ovo i uzeo kontakt sprej,raskopcao kleme i naprskao dzekove al nista opet isto jbg...znaci da je ona folija u suvozacevom sjedistu prdnula u fenjer :lol:
Nekad upali neka ne jbg ,ma samo u meniu smanji jacinu bepaaa na minumum i manje ce te nervirati ili izleti 3 stoje za novu foljiu :lol: a dodus imaju ovi moduli koji je simuliraju oni su jeftinij al tko ce se zajebati i narucivati preko neta....Dinno_Gti je napisao(la):aham probat cu i to izvadit je iz sjedista i zamotat...ma nervira me nista negori nego ta lampica od air bag.:lol: