AdnaNsa Član 23.07.2014 #46 Hvala, a nisam ubacio jer koza nije bila crne boje tako da mi se ne bi uklapalo. Pomoć i dalje potrebna, tražim nekog ko bi mi skopcao gore navedeno.
Hvala, a nisam ubacio jer koza nije bila crne boje tako da mi se ne bi uklapalo. Pomoć i dalje potrebna, tražim nekog ko bi mi skopcao gore navedeno.
AdnaNsa Član 24.07.2014 #48 Ovako nešto kao ispod, ali iskreno nisam imao vremena da prebacujem, a i da sam stavio, platno na vratima bi ostalo isto ne bi bila koza, a i ova boja mi nekako ne ide. Vise bih volio da su bila crne boje ali ovako nek ostane što vise originalan
Ovako nešto kao ispod, ali iskreno nisam imao vremena da prebacujem, a i da sam stavio, platno na vratima bi ostalo isto ne bi bila koza, a i ova boja mi nekako ne ide. Vise bih volio da su bila crne boje ali ovako nek ostane što vise originalan
Zoranic MNE Član 25.07.2014 #50 gledao sam crvenog Stila sa bež kožom,ne izgleda to tako lose uzivo imamo u blizini ovamo jednu Alfu 156 SW crvenu sa bež kozom takodje, mnogo dobro izgleda! ali to sto nema tapacira,to bi i meni bila prepreka u tom slucaju...
gledao sam crvenog Stila sa bež kožom,ne izgleda to tako lose uzivo imamo u blizini ovamo jednu Alfu 156 SW crvenu sa bež kozom takodje, mnogo dobro izgleda! ali to sto nema tapacira,to bi i meni bila prepreka u tom slucaju...